Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
sanson el ghazi paketi olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de duydum admirim ama doğrulatmadan yazmak istemedim
Sakatlığı vardı Fener in antrenmanlarına da yeni yeni çıkmaya başladı. Bu arada 1-0 yenik durumdayız fakat Jankat 2 güzel kurtarış yaptı gerçekten ilk yarıda.Arda Güler niye yok?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
He onun icin önemli biri aciklanmadan abdulkerim aciklandi. Erden timurun aciklamasini da dinlememis. Rotasyon veya ilk 11 diye dusunmeden hangisi bittiyse onu aciklicaz dedi adamRodop: fernando gel dense gelecek durumda ama Gs önemli Orta saha aciklamadan aciklamak istemiyor
:crushed:
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanson öanson geliyosa harbi 6ya fernando ve bi tane de mümkğnse afrikalı bi top kapma canavarı lazım. Fernandoyla başka oyun diğeryle başka oyun oynarız, daha taylanı görmeyelim
Fernandorodop önemli bir ismi 2gün içinde açıklayacaklarını düşünüyorum diyo. 6 no için
Konyadaki elemana kdr duser o iş knkNdombele onana gueye talisca scarpa de şapkadan sanson çıksın
Ben hala Roma nın elinden böylesine çıkış yapmış bir oyuncuyu kapabileceğimize inanmıyorum, eğer olursa gerçekten Cenk Ergün ü tebrik etmek gerekir
Bende beğenmemiştim ama Campos'un olumlu rapor verdiği altyapı topçularındanmış.Bu Jankat'ı hiç beğenmemiştim btw
Bu Jankat'ı hiç beğenmemiştim btw
Aramizdaki limoniteye 1 son verme zamani gelmedi mi ha?