Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 M - Boeyin parası diye bakıyorum ona ben - o şekilde OKleştiriyorum .
30 yaşında oyuncuya 7 milyon mu?Haberi bulalım Acil. Arıyorum hala. Doğrulatamadım.
Sportitalia: Joao Pedro to Galatasaray
Reports Joao Pedro heading to Galatasaray for €7m. Cagliari agreed the fee, beating Torino and Salernitana.
8 değil tabii ki ya ..Boeye kim 8 verir? Yarisini anca aliriz diye düsünüyorum
ezbere olmus olabilir ama ben yillardir takimi takip edip yillardir ayni seyi denedigimizi goruyorum. yorumlar artik ezbereezbere yorum olmuş biraz bence. kimse bitik herif istemiyor kaliteli isim istiyor. konusulanlar da o kadar yaşlı değil ayrıyetten solbakken umut ve mert müldür gibi gençler de isteniyor
nico girmiş haberi ahbabHaberi bulalım Acil. Arıyorum hala. Doğrulatamadım.
Sportitalia: Joao Pedro to Galatasaray
Reports Joao Pedro heading to Galatasaray for €7m. Cagliari agreed the fee, beating Torino and Salernitana.
Aradığımız oyuncu diyebiliriz..Joao Pedro izleyen var mı
Solbakken kuponu >>>>>>>>kaliteli tecrübeli topçu istemek >>>>>>genç topçu fetişlği
Tvdellosport haberi. Oradan çaldı herhalde.nico girmiş haberi ahbab
kaç para bu kriterin ok almasıkaliteli tecrübeli topçu istemek >>>>>>genç topçu fetişlği
adaş bence kadroya net olarak tartışılmayacak kalitede herifler lazım. bunlar öncelik olmalı. sonrasında yine genç yatırımına devam edilmeli. yine noname ve toy topçularla sahaya çıkacaksak sonuç geçen senekinden çok farklı olmazezbere olmus olabilir ama ben yillardir takimi takip edip yillardir ayni seyi denedigimizi goruyorum. yorumlar artik ezbere