Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.162
- 51.167
- 3.683
Dursun cüzdanı salladı da o kadar değilMayısta kupamı verin kadrosu ohyşş
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun cüzdanı salladı da o kadar değilMayısta kupamı verin kadrosu ohyşş
![]()
Renktaş normalde ben totem yapıyorum da Joao Pedro harbiden gelmez bu ciddi yorumum gerçekten çok klas bir oyuncu bizim Lig de şampiyonluk anahtarı olur yaniSende motz 3 oldun başımıza o gelmez bu gelmez diye söylenip duruyorsun sürekli bir olumsuzluk.
Evet Talisca tarzında adam işte. Teknik te biri.Bu adam simdi 10 numara icin mi.
Ciddi üstat. İtalyan sitelerinde Solbakken bakıyordum, Joao Pedro haberi düştü birden. Tvdellosport'u görünce TV'de söylediler herhalde dedim. Twitter'a geç düştü.üstat pedro gundemini kaçırdım iş ciddi mi yoksa kaynaklar tırt mı

sporxta adam yok knk mecbur koydumustadim
bu pedro o pedro degil
naptin
Talisca-Emre Akbaba tarzı bi oyuncu.Gelirse iyi transfer olur..Beyler izleyen varsa mevkisi nedir?
2. forvet tam olarakBeyler izleyen varsa mevkisi nedir?
iyi haber vereyim maaşı yüksek değilmiş o kadarCiddi üstat. İtalyan sitelerinde Solbakken bakıyordum, Joao Pedro haberi düştü birden. Tvdellosport'u görünce TV'de söylediler herhalde dedim. Twitter'a geç düştü.
Neyse Cagliari ile anlaşmışız, oyuncu ile görüşmelere başlıyormuşuz. O tarafla anlaşma henüz yokmuş.
Murat 30 yaşında ama yaTalisca-Emre Akbaba tarzı bi oyuncu.Gelirse iyi transfer olur..