Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayısta kupamı verin kadrosu ohyşş

4b9cb5abf454839e9d23dff7e7c794f81967925.jpg
Dursun cüzdanı salladı da o kadar değil :D O Joao Pedro'yu yedirmezler her takıma kolay kolay :D

Joaomudur nedir ben bu herifi hiç beğenmedim. Akılla videolarinda topa vurmayı bilmiyor arkadaş. Bize 10 numaralı formamizi taşıyacak topçu 25-30 metreden kaleci avlamalidir. Birde 7 milyon Euro mus

üstat pedro gundemini kaçırdım iş ciddi mi yoksa kaynaklar tırt mı
Ciddi üstat. İtalyan sitelerinde Solbakken bakıyordum, Joao Pedro haberi düştü birden. Tvdellosport'u görünce TV'de söylediler herhalde dedim. Twitter'a geç düştü. :asd:

Neyse Cagliari ile anlaşmışız, oyuncu ile görüşmelere başlıyormuşuz. O tarafla anlaşma henüz yokmuş.

Possibly leaving Cagliari after seven seasons and a half, 29-year old Brazilian forward and Isolani captain Joao Pedro has been targeted by Galatasaray, according to Italian paper La Nazione.

Currently on a deal with Italian club until June 2023, the player, roughly worth 14 million euros, and previously tracked by such clubs as AS Roma and Olympique de Marseille, is now a target for Fiorentina as well.

28 aralık 2021

Ciddi üstat. İtalyan sitelerinde Solbakken bakıyordum, Joao Pedro haberi düştü birden. Tvdellosport'u görünce TV'de söylediler herhalde dedim. Twitter'a geç düştü. :asd:

Neyse Cagliari ile anlaşmışız, oyuncu ile görüşmelere başlıyormuşuz. O tarafla anlaşma henüz yokmuş.
iyi haber vereyim maaşı yüksek değilmiş o kadar
1656452278792.webp

devre arası fatih hoca kalsaydı bu adamı istiyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt