- 26 Ocak 2021
- 41.506
- 40.789
- 3.078
İtalyanlar son dakika haberi verirken bizimkiler napıyor uyuyor galiba. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Joao Pedro Cagliarı de 2. forvet gibi oynadı son senelerde, önünde de Giovanni Simeone ve Leonardo Pavoletti gibi hedef forvet diyebileceğimiz çalışkan 9 numaralar ile oynadı2.forvet ve forvet arkası oynayabilyo gibi bu herif.10 numaraya gelmiyor olabilir.
hani joao pedro shomorudov umut bozok düşünülse güzel olur ileri hat.arkalarına da 10 numara koyarız,scarpa vs
5.5 m olsun o zaman seni mi kıracağız Canerdenasla hiç katkı vermez demiyorum - adamın belli meziyetleri varda, bakalım.
beni en çok düşündüren 7M kısmı .
Ah be az mı arapça tweet kovaladık
Avrupada bizden daha kötü hücum yapılan nadir liglerden..Seriada cift hane yapiyor diye alıyoruz

İnşallah her transfer böyle ismi çıkmadan gizli saklı biterO kadar duyumcu var 1 kişi söyledi mi bu Pedroyu?
Benim bildigim o ligde gol atmak zor pedro bunu her sene rahat yapmisAvrupada bizden daha kötü hücum yapılan nadir liglerden..
Şaka bi yana, umarım yanılırım ama Pedro.. Olmaz.
forumumuzun l5 diskiJao Pedro ismini ilk kez veren @Hasan Çam ahbabımı kutlarım.