Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@joao pedro ozellikle son 3 sezondur yukseliste idi. kanimca *shadow striker tipolojisine daha uygun gibi tarzi ve karakteristigi ,guclu fizigi vs, tecrubeli profil. yaydan iceri girdiginde dominant ve dogru yerde dogru zamanda olan bir anlayista.
bu sezon ic saha atalanta, juve ,torino maclarindaki perfomansi begenmistim ozellikle.. *torino macinda attigi gol sezonun gollerinden tepe 2 de nazarimda. yine ,deplasman olarak lazio deplasmani guzeldi... *atalanta macinda merih'in buyuk hatasi ile baslayan atak - yine merih'in joao ile versus da yenik duserek kalelerinde gol gormesi ile sonuclanan ustte belirttigim ic saha atalanta macinda bahsini ettigim atak ve gol bastan sona guzeldi derinlemesine pas ve muthis kosu ile icte carprazdan bitiris....
en son takip ettigimde, yanilmiyorsam, *takiminin attigi toplam 34 golun > 13 u kendisine ait, 4 de asist ...

italyan liginden alinacak benzer tipolojide en mantikli secimlerden. aranan yas araligi 20+ sart degilse.

gelirse daha detayli deginmek isterim arti eksi denkleminde kendisine dair.

Şu herif için klübü 9 m istiyor

En az 5 klüp istiyor

Aradığımız tarzda biri gibi

gomisin ve fernandonun 2017 deki hallerini bulmamız lazım acilinden. pedro ile birlikte müthiş bir omurga olurlardı

Joao ile cok iyi ikili olur sanki

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
çok daha potansiyel ve sonradan değerlenip para kazandıracak forvet kovalarız o toplam maliyete.

son kontratına gelen adamlardan mümkün mertebe uzak durmak lazım (Joao 'da misal son kontratı(satamayız yani işin sonunda anlamında) - maaşı ve kontrat süreini merak ediyorum mesela)

tecrübeli ve kaliteli topçu şart bize, lise takımına döndük. sahaya çıkınca hiçbiri ne yapacağını bilmiyor başı kesik tavuk gibi dolanıyorlar. bize o tavukları hizaya sokacak general birkaç topçu lazım

30 yaşa yaşlı deniyor bi de...Şampiyon olan bütün takımların ana karakterleri 30 lu yaşlarda olur zaten. Biz yetiştirici kulüp değiliz, 4 e alıp 10a satıcaz diye fbjk şampiyonlukları izleyecek halimiz yok

şu an a takımda olan genclerden birinin hucuma muthis katkısı olacagını hissettim ama isim vermeyeceğim.hamza ve eren aydın değil.

@joao pedro ozellikle son 3 sezondur yukseliste idi. kanimca *shadow striker tipolojisine daha uygun gibi tarzi ve karakteristigi ,guclu fizigi vs, tecrubeli profil. yaydan iceri girdiginde dominant ve dogru yerde dogru zamanda olan bir anlayista.
bu sezon ic saha atalanta, juve ,torino maclarindaki perfomansi begenmistim ozellikle.. *torino macinda attigi gol sezonun gollerinden tepe 2 de nazarimda. yine ,deplasman olarak lazio deplasmani guzeldi... *atalanta macinda merih'in buyuk hatasi ile baslayan atak - yine merih'in joao ile versus da yenik duserek kalelerinde gol gormesi ile sonuclanan ustte belirttigim ic saha atalanta macinda bahsini ettigim atak ve gol bastan sona guzeldi derinlemesine pas ve muthis kosu ile icte carprazdan bitiris....
en son takip ettigimde, yanilmiyorsam, *takiminin attigi toplam 34 golun > 13 u kendisine ait, 4 de asist ...

italyan liginden alinacak benzer tipolojide en mantikli secimlerden. aranan yas araligi 20+ sart degilse.

gelirse daha detayli deginmek isterim arti eksi denkleminde kendisine dair.
oyun icinde nasil hocamm , kayip mi oluyor yoksa ortasaha gelip top aliyormu oyun icinde kaliyormu

son 3 sezonda 47 gol 11 asist yapıp İtalya milli takımına çağrılmış adamın bir maliyeti olacak elbet. kariyerinde prof 30 maçı olan adama 4m verdik daha 1 sene evvel(yaş farkı var tabi)

Ayağına top yakışan, zeki bir takım oyuncusu izlenimi aldım Joao Pedro’dan.
Ayrıca tam bir 9,5 , nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor ve eminim çok rahat çift hanelere ulaşabilir.
Bunların yanı sıra uyumlu olacağı bir forvet gerekmekte, hem oynar hem oynatır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Batshuayi Okan hocamızın sisteminde iş yapar bence
Şey için söyledim ben de Joao Pedro nun aşağı yukarı Cagliari de oynadığı forvetlerde bu tipte presçi forvetler ile birliktee oynuyordu. Bizim için de uygun bir profil olabilir Batshuayi de güçlü, agresif bir forvet

Şu herif için klübü 9 m istiyor

En az 5 klüp istiyor

Aradığımız tarzda biri gibi
jesusun listesinde 2.sırada 1.w.carvalho 1 aydır bunu almaya ugrasıyorlar

iki meziyetli adam Okan'ın hücüm anlamında istediğine çıkıyor - tek forbetken oyun içi çift forvete çevirsen bu adam o kozu veriyor kağıt üstünde. o kısmı güzel.

şutlarını hala beğenmedim - ayrı konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt