- 18 Temmuz 2009
- 82.270
- 240.539
- 5.263
Bizde kolpa olmaz bilgi olur.Kolpanın adresi olmaya adaysın king
Soyismi kürek olanlarla karıştırma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde kolpa olmaz bilgi olur.Kolpanın adresi olmaya adaysın king
Aynı düşüncedeyim.Yunus Kerem kanatlarıyla şamp imkansız
Evet sağını solunu rahatlatır taraftarıda krize sokar denenmiş tutmamış ne gerek böyle bir kumara mustafa giderse bonservisle çok daha net bir golcü almak lazım tek forvet çift forvet farketmez pivot lazım bize bizim takım pivot santraforla daha başırılı olmuştur hepBir forvet tercihim olsa kesinlikle hakkımı Batshuayiden yana kullanırım Muriqi de olabilir Joao Pedro tarzı bir on numara gelecekse ama Batshuayi müthiş bir herif imkanlar dahilinde forvetin tek özelliği gol atmak olmamalı günümüzde Batshuayi gibi oyuncular sağını solunu falan çok rahatlatır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde kolpa olmaz bilgi olur.
Soyismi kürek olanlarla karıştırma.
Gelirse 40+ gol 30+ asist yapar netsağol bebeğim. Pedro için ne düşünüyorsun?
Gelirse 40+ gol 30+ asist yapar net
Adamlar niye sana Talisca'yı kiralasın? Takımın en iyi topçusu, takım ile hiç bir problemi yok, takımın maddi bir sıkıntısı yok. Neden kiralasın?Joao Pedro inşallah yalandır. Goran Pandev transferi bile daha iyiydi. Hele ki 7 milyon verirsek yüzyılın kazığı olur. oyuncuya da en az 1.5 verirsin ki 1 sene maliyeti 8.5 milyonu bulur. git taliscaya 8 milyon maaş, 2 milyon kiralama bedeli var daha mantıklı o zaman. Erden Timur ana kadromuz herkesi tatmin edecek dedi. Beni mutlu etmez şahsen Joao Pedro transferi. Daha net transferler yapılmalı. 7 milyon verebiliyorsak da Mert Müldür'e verelim.
Transferin son haftasında kadro genişliğinden dolayı özellikle Premier Lig ekiplerinde bir çok oyuncu fırsat transferi haline dönüşebilir oraları iyi takip etmek gerek ...Gunaydin. Pedroyu 7m aldiysak 1m fernandoyu ve sansonu satin alma ile kiralik cözmuşuz demektir. Orta saha buyuk ölcude hallolmus olur. Transferin sonuna kadar orta sahaya bi firsat ttansferi daha kovalanir. Umarim bu 3 oyuncu kampa yetisir
Kimi aldık?@Taner Selman Nerdesin abi ya kahvemi cektim kahvaltimi hazirladim seni bekliyorum