Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Keske rivadan jelibon rezervi ciksa
Dunyanin en zengin kulubu olurduk
Dunyanin en zengin kulubu olurduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynadı, doğru. Almanya ile karıştırdım nasıl olduysa. Almanya'dan oyuncu gelince aklıma geliyor ErnstErmst oynadı mi italyada
Gylfi Sigurdsson?Kimi aldık?
Gelir mi GS?Gylfi Sigurdsson?
Başka bildiğin damarlar mı var?Sneijder damari mi lan o
Asma yaprağı damarını iyi bilir o.Başka bildiğin damarlar mı var?
Benim demek istediğim o paralar verildikten sonra daha net bir transfer yaparsın, Joao Pedro'ya verilmez o para. Ayrıca bana göre 8 milyon maaş 2 milyon kiralama bedeline çok rahat 1 yıllık kiralarsın Taliscayı ama Türkiye şartlarında yer yerinden oynar Galatasaray batıyor diye. Ben de şahsen Taliscayı da istemem o maliyetlerle sadece Joao Pedroya o fiyatı vermek yerine daha mantıklı bir transfer olur dedim. Çinliler de 26 milyona aldıkları en iyi topçuları Taliscayı 2 sene sonra neden 8 milyona sattı? İlla satacaklarsa 8 milyondan fazla veren kulüp bulamazlar mıydı? Maaşı karşılansın her takım rahat alır Taliscayı.Adamlar niye sana Talisca'yı kiralasın? Takımın en iyi topçusu, takım ile hiç bir problemi yok, takımın maddi bir sıkıntısı yok. Neden kiralasın?
Sen hazırlığını yapar takımını kurarsın 1-2 kontejan boş bırakırsın fırsat transferi eline düşerse yaparsınTransferin son haftasında kadro genişliğinden dolayı özellikle Premier Lig ekiplerinde bir çok oyuncu fırsat transferi haline dönüşebilir oraları iyi takip etmek gerek ...
Tabiki de renkdaş o zamana kadar takımını kurup sezona hazırlamış olman lazım son dakika da uygun bir şey olur ve senin şartlarına uyarsa alırsın ...Sen hazırlığını yapar takımını kurarsın 1-2 kontejan boş bırakırsın fırsat transferi eline düşerse yaparsın
o güne kadar oyuncu almayıp akşam pazarını beklersen çer çöple doldurursun takımı karşı klüpte salak değilki
senin acil ihtiyacın olduğu kanısına vardımı tok satıcı rolüyle kitliyor adamı sana o masaya benim takımım hazır
ihtiyacım yok ama şu rakama verirsen değerlendiririz diye oturmak lazım aksi takdirde adamın donuna kadar alıyorlar.
!!!!!Asma yaprağı damarını iyi bilir o.
Bizim eski yönetimler son gün adam almak için cirit atıyorlardı ellerine kazığı verip yolluyorlardı bu işi en iyi yapan bjkTabiki de renkdaş o zamana kadar takımını kurup sezona hazırlamış olman lazım son dakika da uygun bir şey olur ve senin şartlarına uyarsa alırsın ...
İtalya'da Cagliari gibi bir takımda bunları atan, TR'de (hele ki iyi kadro kurabilirsek) iki katını atar.
Çin de hükümet tek yabancı dedi ve virüs var diyeBenim demek istediğim o paralar verildikten sonra daha net bir transfer yaparsın, Joao Pedro'ya verilmez o para. Ayrıca bana göre 8 milyon maaş 2 milyon kiralama bedeline çok rahat 1 yıllık kiralarsın Taliscayı ama Türkiye şartlarında yer yerinden oynar Galatasaray batıyor diye. Ben de şahsen Taliscayı da istemem o maliyetlerle sadece Joao Pedroya o fiyatı vermek yerine daha mantıklı bir transfer olur dedim. Çinliler de 26 milyona aldıkları en iyi topçuları Taliscayı 2 sene sonra neden 8 milyona sattı? İlla satacaklarsa 8 milyondan fazla veren kulüp bulamazlar mıydı? Maaşı karşılansın her takım rahat alır Taliscayı.
Hayat neden olmasinGelir mi GS?