- 18 Temmuz 2009
- 82.270
- 240.539
- 5.263
Kemalle Liboş'u karıştırmaya başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EYVAHKemalle Liboş'u karıştırmaya başladım.
Baya mantikliymis kardes birini 1 yilligina 10 m euro maliyetle kiralayacaksinBenim demek istediğim o paralar verildikten sonra daha net bir transfer yaparsın, Joao Pedro'ya verilmez o para. Ayrıca bana göre 8 milyon maaş 2 milyon kiralama bedeline çok rahat 1 yıllık kiralarsın Taliscayı ama Türkiye şartlarında yer yerinden oynar Galatasaray batıyor diye. Ben de şahsen Taliscayı da istemem o maliyetlerle sadece Joao Pedroya o fiyatı vermek yerine daha mantıklı bir transfer olur dedim. Çinliler de 26 milyona aldıkları en iyi topçuları Taliscayı 2 sene sonra neden 8 milyona sattı? İlla satacaklarsa 8 milyondan fazla veren kulüp bulamazlar mıydı? Maaşı karşılansın her takım rahat alır Taliscayı.
İsmime ne oldu lan!!!!!!
gs ....
Şahsımı gerçek ismime kavuşturursan eskisi gibi ciddi postlar atacağım.Kemalle Liboş'u karıştırmaya başladım.
Gerçek adın neydi ?Şahsımı gerçek ismime kavuştursan eskisi gibi ciddi postlar atacağım.
İsmime ne oldu lan!!!!!!
Çinde 4+1 yabancı kuralı var hocam. Maaş düzenlemesi yaptı Federasyon 2020 yılında. Ama sözleşmesi devam eden futbolcuları etkilemediği için Taliscayı bağlamıyordu. Maaş düzenlemeleri ile bütün takımlar küçülmeye gitti ve Taliscayı da satılığa çıkardılar. Paragöz Talisca da maaşından feragat etmeyince o maaşı ödeyecek tek takım araplar olduğu için mecburen oraya gitti. Yoksa Talisca 2-3 milyona razı olsa bonservisine 8 milyondan fazlasını ödeyecek 20 tane takım çıkardı avrupada. sen Taliscaya desen ki sana yıllık 9 milyon vereceğim hem daha çok kazanacaksın hem avrupada oynayacaksın bonservisini araplardan alır da gelir.Çin de hükümet tek yabancı dedi ve virüs var diye
Kimse sana as oyuncusu kiralamaz. Satmaya da çok para ister.
Hatırlamıyorum be kardeşim! Keramettin biliyor.Gerçek adın neydi ?