Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OKÇU!
joao-pedro-archer.gif

Benim demek istediğim o paralar verildikten sonra daha net bir transfer yaparsın, Joao Pedro'ya verilmez o para. Ayrıca bana göre 8 milyon maaş 2 milyon kiralama bedeline çok rahat 1 yıllık kiralarsın Taliscayı ama Türkiye şartlarında yer yerinden oynar Galatasaray batıyor diye. Ben de şahsen Taliscayı da istemem o maliyetlerle sadece Joao Pedroya o fiyatı vermek yerine daha mantıklı bir transfer olur dedim. Çinliler de 26 milyona aldıkları en iyi topçuları Taliscayı 2 sene sonra neden 8 milyona sattı? İlla satacaklarsa 8 milyondan fazla veren kulüp bulamazlar mıydı? Maaşı karşılansın her takım rahat alır Taliscayı.
Baya mantikliymis kardes birini 1 yilligina 10 m euro maliyetle kiralayacaksin

Digerini 7 bonservis yillik 2 desen toplam 13 m euroya 3 yil oynatacaksin.

Ki biri 4-5 senedir sacma sapan liglerde surunuyor digeri italyada her yil baya gol katkisi veriyor, daha takim oyuncusu ve net daha iyi transfer olur.

Joao Pedro gelsin. Benim aklım Cumhuriyetimizin 100. yılı şampiyonluğunda. Kimse tatava yapmasın, bize olmuş adamlar lazım. Pedro olmuş, olgunluğunun zirvesinde bir isim. Parası neyse versinler getirsinler. Şu ligde 37-38 yaşındaki adamlardan ne verim alıyor herifler. Pedro gelsin 3-4 sene yarar sağlar. Herif iyi.

Hep genç olmaz gördük geçen sezonu tecrübeli adamlar da lazım yaştan ziyade verimlilik önemli serie a da böyle istatistikleri olan adam bizim ligde kral olur joao pedro uygun isim 10 numarada arkasında da fernando-sanson olursa orta saha hallolur

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çin de hükümet tek yabancı dedi ve virüs var diye
Kimse sana as oyuncusu kiralamaz. Satmaya da çok para ister.
Çinde 4+1 yabancı kuralı var hocam. Maaş düzenlemesi yaptı Federasyon 2020 yılında. Ama sözleşmesi devam eden futbolcuları etkilemediği için Taliscayı bağlamıyordu. Maaş düzenlemeleri ile bütün takımlar küçülmeye gitti ve Taliscayı da satılığa çıkardılar. Paragöz Talisca da maaşından feragat etmeyince o maaşı ödeyecek tek takım araplar olduğu için mecburen oraya gitti. Yoksa Talisca 2-3 milyona razı olsa bonservisine 8 milyondan fazlasını ödeyecek 20 tane takım çıkardı avrupada. sen Taliscaya desen ki sana yıllık 9 milyon vereceğim hem daha çok kazanacaksın hem avrupada oynayacaksın bonservisini araplardan alır da gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt