Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske rivadan jelibon rezervi ciksa
Dunyanin en zengin kulubu olurduk

Bu Pedro neden toplara Emre Çolak gibi vuruyor videolarda ya hiç içime sinmedi

Adamlar niye sana Talisca'yı kiralasın? Takımın en iyi topçusu, takım ile hiç bir problemi yok, takımın maddi bir sıkıntısı yok. Neden kiralasın?
Benim demek istediğim o paralar verildikten sonra daha net bir transfer yaparsın, Joao Pedro'ya verilmez o para. Ayrıca bana göre 8 milyon maaş 2 milyon kiralama bedeline çok rahat 1 yıllık kiralarsın Taliscayı ama Türkiye şartlarında yer yerinden oynar Galatasaray batıyor diye. Ben de şahsen Taliscayı da istemem o maliyetlerle sadece Joao Pedroya o fiyatı vermek yerine daha mantıklı bir transfer olur dedim. Çinliler de 26 milyona aldıkları en iyi topçuları Taliscayı 2 sene sonra neden 8 milyona sattı? İlla satacaklarsa 8 milyondan fazla veren kulüp bulamazlar mıydı? Maaşı karşılansın her takım rahat alır Taliscayı.

Son düzenleme:
Valla adamı hiç bilmiyorum. Şimdi YouTube de izledim. Teknik ve mücadeleci izlenimi var.
Bu sene yemin etmiştim, artık YouTube videosu izlememeye Cicildau ve Morutandan sonra ama insan merak ediyor

Transferin son haftasında kadro genişliğinden dolayı özellikle Premier Lig ekiplerinde bir çok oyuncu fırsat transferi haline dönüşebilir oraları iyi takip etmek gerek ...
Sen hazırlığını yapar takımını kurarsın 1-2 kontejan boş bırakırsın fırsat transferi eline düşerse yaparsın
o güne kadar oyuncu almayıp akşam pazarını beklersen çer çöple doldurursun takımı karşı klüpte salak değilki
senin acil ihtiyacın olduğu kanısına vardımı tok satıcı rolüyle kitliyor adamı sana o masaya benim takımım hazır
ihtiyacım yok ama şu rakama verirsen değerlendiririz diye oturmak lazım aksi takdirde adamın donuna kadar alıyorlar.

Sen hazırlığını yapar takımını kurarsın 1-2 kontejan boş bırakırsın fırsat transferi eline düşerse yaparsın
o güne kadar oyuncu almayıp akşam pazarını beklersen çer çöple doldurursun takımı karşı klüpte salak değilki
senin acil ihtiyacın olduğu kanısına vardımı tok satıcı rolüyle kitliyor adamı sana o masaya benim takımım hazır
ihtiyacım yok ama şu rakama verirsen değerlendiririz diye oturmak lazım aksi takdirde adamın donuna kadar alıyorlar.
Tabiki de renkdaş o zamana kadar takımını kurup sezona hazırlamış olman lazım son dakika da uygun bir şey olur ve senin şartlarına uyarsa alırsın ...

1656484079119.webp

Tabiki de renkdaş o zamana kadar takımını kurup sezona hazırlamış olman lazım son dakika da uygun bir şey olur ve senin şartlarına uyarsa alırsın ...
Bizim eski yönetimler son gün adam almak için cirit atıyorlardı ellerine kazığı verip yolluyorlardı bu işi en iyi yapan bjk
son gün ghezall rosier talisca filan çektiler biz takımı kuralımda fırsat transferi çıkarsa yaparız. 6 numara ve forvet en önemlisi
bu ikisi sağlam olsun gerisi önemli değil bekleriz.

Benim demek istediğim o paralar verildikten sonra daha net bir transfer yaparsın, Joao Pedro'ya verilmez o para. Ayrıca bana göre 8 milyon maaş 2 milyon kiralama bedeline çok rahat 1 yıllık kiralarsın Taliscayı ama Türkiye şartlarında yer yerinden oynar Galatasaray batıyor diye. Ben de şahsen Taliscayı da istemem o maliyetlerle sadece Joao Pedroya o fiyatı vermek yerine daha mantıklı bir transfer olur dedim. Çinliler de 26 milyona aldıkları en iyi topçuları Taliscayı 2 sene sonra neden 8 milyona sattı? İlla satacaklarsa 8 milyondan fazla veren kulüp bulamazlar mıydı? Maaşı karşılansın her takım rahat alır Taliscayı.
Çin de hükümet tek yabancı dedi ve virüs var diye
Kimse sana as oyuncusu kiralamaz. Satmaya da çok para ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt