Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joao Pedro doğru isim yanlış isim bilmem. Geçen sene 30 yaşındaki Berghuis 6 milyon; 2,5 net maaşa Ajax yaptı. Biz alsaydık yaratacağı fark ortadaydı. Yakın maliyetlerle Joao Pedro deniliyor, doğru isimse konuşmanın anlamı yok.
millet hem ucuz olsun hem katkı versin hem kalite olsun hem de genç olsun diyor e öyle topçunun ne işi var ki trde? koca yüzyıl içinde bi tek ribery denk geldi öyle

Joao Pedro doğru isim yanlış isim bilmem. Geçen sene 30 yaşındaki Berghuis 6 milyon; 2,5 net maaşa Ajax yaptı. Biz alsaydık yaratacağı fark ortadaydı. Yakın maliyetlerle Joao Pedro deniliyor, doğru isimse konuşmanın anlamı yok.
Bonservis 5–7m arası maaş 1.5–2m arası olur gibi. Tavanları hesaplasak 7m bns 2m maaş 3 yıl etti 13 milyon senelik 4m+ bu adam için normal. İtalya'da yaptığı işleri burda tekrarlasa yeter.

Dün nöbette de yazılmış geçen sene Cagliari 15m filan istiyormuş, 1 sene sözleşmesi var tam fırsat transferi.

Erik.Botheim-2.jpg

Galatasaray 22 yaşındaki santrfor Erik Botheim'ı gözüne kestirdi.
Avrupadan birçok kulübün talip olduğu bonservisi elinde olan genç golcüyle ilgili girişimler başladı.

Daha önce de sarı-kırmızılıların gündeminde olan ancak geçen ocak ayında 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Krasnodar'ın yolunu tutan Botheim, savaş gerekçesiyle Rus kulübünün formasıyla henüz tek bir maça dahi çıkamadan, yollarını ayırma kararı aldı.

Baya mantikliymis kardes birini 1 yilligina 10 m euro maliyetle kiralayacaksin

Digerini 7 bonservis yillik 2 desen toplam 13 m euroya 3 yil oynatacaksin.

Ki biri 4-5 senedir sacma sapan liglerde surunuyor digeri italyada her yil baya gol katkisi veriyor, daha takim oyuncusu ve net daha iyi transfer olur.
ben de şunu diyorum. bu maliyetten aldın ola ki tutmadı. seneye 31 yaşında göndermek istedin. kimse senin verdiğin 2 milyon maaşı teklif etmedi. adam da sözleşmem devam ediyor diyerek gitmedi. 3 yıl sana babel kadar katkı verip maaşını almaya devam etti. toplam 3 yıl oynatıp sana maliyeti 13 milyona geldi içine siner mi bu transfer?

Gidelim Taliscayı kiralayalım demiyorum ben. Bu maliyetlerle hem daha iyi hem daha genç biri bulunur diyorum.

Pandev de ayrıca bize 31 yaşında Napoliden 41 maçta 8 gol 8 asist istatistiği ile gelmişti. Tuttudu mu tutmadı. Ama en azından bonservissiz gelmişti. Başın ağrımadan elinden çıkardın.

—-———-Forvet———-
Kerem—--Pedro———Solbakken
——-Sanson——Fernando——
Pva—Abuşkerim—Nellson—Müldür
————Okan Çokuk————

Daha dün konuşmuştuk. Solbakken-J.Pedro-Kerem-Botheim mükemmel olur. İnşallah doğrudur. Kaynak nedir?

Ogulcan meselesi sonra dikkatli olmaliyiz. Simdi bu adami biz belese aliriz, Krasnodar bizi FIFA'ya verir ve hakkli cikar.

Almadan Demirbileke bize bir kiyak yap, adami belese ve 50% payla ver diyelim. Is yaparsa, zaten 15e falan satariz ve paralarini geri almis olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt