Ali Burak Uz
10 Numara!
Solbakken, Sanson, Joao Pedro, Fernando = Floryada kolej havası
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
stoper - bek - 6 no ama hiç birinde tam bölge adamı değil diyorlar. O nedenlede bana overrated geliyor kendisikaan ayhan sıtopermi
MUSLERA
YERLİ - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT
FERNANDO - SANSON
SOLBAKKEN - JOAO PEDRO - KEREM
MURIQI
joao pedroya 7 m euro verilmesine karşıyım. 2m euroya geliyorsa fitim.Joao Pedro İtalya milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu ama solbakken tarzı oyuncular daha çok heyecan veriyor kaliteyle beraber gelecek de oluşturulmalı.
Fernando ve Muriçi istemiyorum.MUSLERA
FERNANDO - SANSON
MURIQI
MUSLERA
FERNANDO - SANSON
MURIQI
Erden Timur profesyonel bir yönetici olmasının yanı sıra çok iyi bi taraftar. Yani bizim gibi düşünüp hareket ediyor bazı konularda. Öyle fiyatlara Erden bey de bizim gibi küfrediyordur.yav akıl var mantık var yönetim 8+2 gibi bir teklife evet derse bilmiyor mu tüm taraftar yüklenecek 1 ayları dolmamışlen. Bizim gazetele haberlerine nasıl kolpa gözüyle bakıyorsa orayada aynı şekilde bakılmalı - adamlar bizim tivitercılardan gördüklerini dolduruyor işte.
bu tabi , bizim muhabir bozuntularının transfer ile ilgili bize göre negatif anlamda hava yaratması gerçeğini bozmaz. Yönetimin bunun nasıl yaparlar bilmem , önüne geçmeleri lazım.
Erden Timur profesyonel bir yönetici olmasının yanı sıra çok iyi bi taraftar. Yani bizim gibi düşünüp hareket ediyor bazı konularda. Öyle fiyatlara Erden bey de bizim gibi küfrediyordur.
madem anlaştık biz gidelim la ligaya dahil olalım.Galatasaray, William Carvalho ile mali açıdan anlaştı. Ancak Carvalho'nun eşi, İspanya'dan ayrılmak istemiyor. (Skorer)
Benim kalitesinden yana şüphem yok da forvet arkası olarak mi forvet olarak mi aliyoruz nasıl bir formasyon düşünülüyor aklımda o var çünkü Umut Bozok bence mutlaka alınmalı yerli golcü olarak bizim 4 tane iyi forvet imiş olması lazımjoao pedroya 7 m euro verilmesine karşıyım. 2m euroya geliyorsa fitim.