Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joao Pedro İtalya milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu ama solbakken tarzı oyuncular daha çok heyecan veriyor kaliteyle beraber gelecek de oluşturulmalı.

Marcao yu 8+2 ye ben satmam marcao çok istiyorsa üzerine 5 daha koysun çeksin gitsin kapı gibi sözleşmesi var

Ya da gitsin sevili ikna etsin bizden güzellik beklemesin zaten kendisini aldığımız para 5 milyon euro nerdeyse

Ben ne anladım böyle scout transferinden

Marcao'yu 13 milyonun altina isteseler de satamazlar. ( + bonus dahil)

MUSLERA

YERLİ - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT

FERNANDO - SANSON

SOLBAKKEN - JOAO PEDRO - KEREM

MURIQI​

yav akıl var mantık var yönetim 8+2 gibi bir teklife evet derse bilmiyor mu tüm taraftar yüklenecek 1 ayları dolmamışlen. Bizim gazetele haberlerine nasıl kolpa gözüyle bakıyorsa orayada aynı şekilde bakılmalı - adamlar bizim tivitercılardan gördüklerini dolduruyor işte.

bu tabi , bizim muhabir bozuntularının transfer ile ilgili bize göre negatif anlamda hava yaratması gerçeğini bozmaz. Yönetimin bunun nasıl yaparlar bilmem , önüne geçmeleri lazım.

Galatasaray, William Carvalho ile mali açıdan anlaştı. Ancak Carvalho'nun eşi, İspanya'dan ayrılmak istemiyor. (Skorer)

MUSLERA

FERNANDO - SANSON

MURIQI​
Fernando ve Muriçi istemiyorum.

Fernandoyu sırf oraya ligimize göre üst düzey birini almamız gerektiğini düşündüğüm için istemiyorum. Yoksa Fernando iyi topçudur mesele o değil.

Muriçi ise gerçekten hiç istemiyorum. Gs forveti leblebi gibi gol atabilen cinsten olmalı.

MUSLERA

FERNANDO - SANSON

MURIQI​

Sağbek - ihtimali devamsa Mert Müldür
6 NO - oluru varsa daha da iyi bir 6 fernando yerine
forvet - muriqide hemfikir olamıyorum - Shomurodov arzum var zor duruyor ama.

çok net bir 11 bence

yav akıl var mantık var yönetim 8+2 gibi bir teklife evet derse bilmiyor mu tüm taraftar yüklenecek 1 ayları dolmamışlen. Bizim gazetele haberlerine nasıl kolpa gözüyle bakıyorsa orayada aynı şekilde bakılmalı - adamlar bizim tivitercılardan gördüklerini dolduruyor işte.

bu tabi , bizim muhabir bozuntularının transfer ile ilgili bize göre negatif anlamda hava yaratması gerçeğini bozmaz. Yönetimin bunun nasıl yaparlar bilmem , önüne geçmeleri lazım.
Erden Timur profesyonel bir yönetici olmasının yanı sıra çok iyi bi taraftar. Yani bizim gibi düşünüp hareket ediyor bazı konularda. Öyle fiyatlara Erden bey de bizim gibi küfrediyordur.

Erden Timur profesyonel bir yönetici olmasının yanı sıra çok iyi bi taraftar. Yani bizim gibi düşünüp hareket ediyor bazı konularda. Öyle fiyatlara Erden bey de bizim gibi küfrediyordur.

her şeyi geçtim basın karşısına geçip söylediğinin altında kalacak bir karakter değil - taraftar profilinde bir yönetici - o olmasa zaten güvenilmeyecek yönetime. (ki belli adamın onca muhabirin önünde konuşmaya alışık değil - tek tüklüyor bazen yanlış bir şey çıkmasın ağızdan diye)

tabii ki arzu edilen adam alınamayabilir ya da satışta tam istenilen para olmayabilir , bin tane detayı var transfer işinin - ama bizim zararımıza işler olacağını sanmıyorum hiç. He ama ana ihtiyaçlar 2. kampa kadar gelmiş olursa tadından yenmez.

joao pedroya 7 m euro verilmesine karşıyım. 2m euroya geliyorsa fitim.
Benim kalitesinden yana şüphem yok da forvet arkası olarak mi forvet olarak mi aliyoruz nasıl bir formasyon düşünülüyor aklımda o var çünkü Umut Bozok bence mutlaka alınmalı yerli golcü olarak bizim 4 tane iyi forvet imiş olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt