Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sağ bek falan olmaz en azından şu durumdayken...

3 yabancı sağ bek mi olur 14 kontenjanda...

4-5 temmuza kadar bir şey beklemiyorum cenk ergün dönünce her şey belli olur.

kanada bu sasoulodaki emil ceideyi de düşünmek lazım cok rahat calım atıyor bizde cok is yapar

Joao pedro dehşet topcu, ben bakmam bonservis bedeline. Net olarak taliscadan daha çok katkı sağlar. Ligin içinden geçer.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu zaten ben bu Talisca güzellemelerini anlayamıyorum

Hele ki yıllardır İtalya gibi sert bir ligte istikrarlı biçimde oynayan adamın yerine istenmesini hiç mantıklı da bulmuyorum

Yani biraz ağır kaçacak kusura bakmayın ama Pedro yerine Talisca tercih eden arkadaş futbol izlemesin bence

Talisca kim yaa ne yapmış

Dandik Çin liginde bilmem Arap liginde takılan paragöz adamın biri

Yani söylendiği gibi bir topçu olsa Benfica bırakır mı adamı

Ancak ileride eli belinde bekleyecek top ona gelecekte işte çekecek soluna vuracak

Başka bir numarası yok adamın

Takım oyununa gram katkısı olmayan biri Talisca

Şahsen asla istemem

marcao sana bir küfrederim

Fm de ben de oyuncuyu vermezdim sonra oyuncu benle konusurdu çok fiyat istiyorsun diye. Kardeş sen takım için ne kadar değerli olduğunu tam olarak bilmiyorsun galiba derdim.

Tamam patron artık kulüpte mutluyum derdi.

Bence marcao ile bu şekilde konuşsunlar hahahhaha

Fm de ben de oyuncuyu vermezdim sonra oyuncu benle konusurdu çok fiyat istiyorsun diye. Kardeş sen takım için ne kadar değerli olduğunu tam olarak bilmiyorsun galiba derdim.

Tamam patron artık kulüpte mutluyum derdi.

Bence marcao ile bu şekilde konuşsunlar hahahhaha
Ben fm22 de dediğini yapıyorum genellikle ''abartıyorsun hocam'' diyor.Diğer seçenek var x kişisi senin gibi yapmadı sende onun gibi olamadın mı gibi birşey o zaman o yaptıysa bende yaparım diyorxd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt