Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.959
- 73.490
- 5.188
kiralık sağ bek ha
Saçma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiralık sağ bek ha
Belki başka yollardan halledeceklerdir biz bilemeyizYav Bjk de boş yapmasın, adamı ocak ayında 18 mil.€ ya aldılar opsiyon koydursalar alabilecekler mi sanki?
Ossur ossur ipe diz öyle bi gündem varyabancı sağ bek falan olmaz en azından şu durumdayken...
3 yabancı sağ bek mi olur 14 kontenjanda...
Spartacus dizisini izledin mi?gidip zeyna dizisindeki zeynayı oynayan babayiğit karıya bakam az![]()
lig başladıktan sonra gelir gene transferler. hala ortada birşey yok4-5 temmuza kadar bir şey beklemiyorum cenk ergün dönünce her şey belli olur.
Yahu zaten ben bu Talisca güzellemelerini anlayamıyorumJoao pedro dehşet topcu, ben bakmam bonservis bedeline. Net olarak taliscadan daha çok katkı sağlar. Ligin içinden geçer.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok öyle yağmamarcao sana bir küfrederim
offfSpartacus dizisini izledin mi?
marcao sana bir küfrederim
Hep öyle oluyor sıkıntı yok.lig başladıktan sonra gelir gene transferler. hala ortada birşey yok
İstersen para da verelimmarcao sana bir küfrederim
Ben fm22 de dediğini yapıyorum genellikle ''abartıyorsun hocam'' diyor.Diğer seçenek var x kişisi senin gibi yapmadı sende onun gibi olamadın mı gibi birşey o zaman o yaptıysa bende yaparım diyorxdFm de ben de oyuncuyu vermezdim sonra oyuncu benle konusurdu çok fiyat istiyorsun diye. Kardeş sen takım için ne kadar değerli olduğunu tam olarak bilmiyorsun galiba derdim.
Tamam patron artık kulüpte mutluyum derdi.
Bence marcao ile bu şekilde konuşsunlar hahahhaha