- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.104
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk Ergün 'ün ikinci Avrupa seferi de boş çıkarsa Osmanlı gibi duraklama dönemine gireriz.Kendini kanıtlamış isimlere yönelelim bi zahmet, adı geçen Cagliari 'li eleman beni tatmin etmedi.
Kamp var biraderim çabuk ver kararını napacan italya'yı biraz farklı ligte oyna 30 undan sonra avrupa derdinde yok 2 milyona gel oyna şurada yav.
Hiç ızlemedim adam 16 gol ortalamayla oynamış son 3 sene. Nekadardi penaltı bilmiyorum tabiJoao Pedro'dan daha kendini kanıtlamışını sana bırakmıyorlar. Adam Serie A'yı hanımı eylemiş yav istatistiklere baksana.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
muslera hep sakatlanıyor yaMuslera gitmezse saçma sapan bir karar olur. Gerçi Muslera gitse de yerli kaleciye teslim etmeliyiz artık kaleyi bu yabancı sınırı varken.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nerde diyorlar reisCagliari’nin kamp önümüzdeki hafta başladığı için o tarihe kadar izinliymiş. Dönünce önümüzdeki hafta Türkiye’ye gider diyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 165415botheimde rakibimiz yine kendimizmiş
twitterı olan birisi dursun cüzdan gifi atsın şu herife
Burada Gedson açıklamasında onu esprisi yapılmıştı bir de forma ile açıklarlar o yüzden forma giydirmemişler diye. Vallahi şaka gibi kulüp.Beşiktaş, Gedson'a forma almış. Onun açıklamasını yapmışlar.![]()
Campos’u keşke gerçek SD’miz yapabilseydik. Öyle danışman falan değil.
nerde diyorlar reis