Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20220629-190827_Chrome.webp
botheimde rakibimiz yine kendimizmiş

Cenk Ergün 'ün ikinci Avrupa seferi de boş çıkarsa Osmanlı gibi duraklama dönemine gireriz.Kendini kanıtlamış isimlere yönelelim bi zahmet, adı geçen Cagliari 'li eleman beni tatmin etmedi.

Joao Pedro'dan daha kendini kanıtlamışını sana bırakmıyorlar. Adam Serie A'yı hanımı eylemiş yav istatistiklere baksana.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir ay sonra “gedson’un sıçtığı klozet’i yayınlıyoruz”

gerçekten baya küçük camia. ne büyük gibi davranmayı biliyor ne küçük olmayı

Kamp var biraderim çabuk ver kararını napacan italya'yı biraz farklı ligte oyna 30 undan sonra avrupa derdinde yok 2 milyona gel oyna şurada yav.

Cagliari’nin kamp önümüzdeki hafta başladığı için o tarihe kadar izinliymiş. Dönünce önümüzdeki hafta Türkiye’ye gider diyorlar.

Joao Pedro'dan daha kendini kanıtlamışını sana bırakmıyorlar. Adam Serie A'yı hanımı eylemiş yav istatistiklere baksana.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç ızlemedim adam 16 gol ortalamayla oynamış son 3 sene. Nekadardi penaltı bilmiyorum tabi

Nando
Müldür - Nelsson - Akerim - Pva
Ndombele - Samson
Yunus - Pedro - Kerem
Botheim

adım adım giidyor muyuz buraya müthiş rotasyonlarla

nerde diyorlar reis

Toro ll has been chasing unsuccessfully for more than a year, Monza and Salernitana have tried more than redeemed us while Fiorentina have now given up their grip. But Davide Vagnati will also have to do it because Joao Pedro has chosen. Cagliari will leave, of course, but also Serie A because the 8 million offer put on the plate by the Turks is higher than that of Toro, always too much shooter to seem unconvinced. And economically, few countries like Turkey can guarantee important salaries. He won't play the cups, because the Gala finished thirteenth last year, and as modest as Serie A is, the Superlig level is still significantly lower. But he chose, next week he will return from Brazil to land in Istanbul, and Taurus fans will also get a reason for it

Evet transfer yapilmadigi icin bu takimi birakiyorum diyen has Galatasaray'lilar burda mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt