Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bizim iki üc transfer yapmamiz sartti simdiye kadar. Güven sonsuz ama elemeler baslayacak

anaaaa ts orsici almıs.vay anasını nasıl oldu bu?aboooo

Nevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne yaptığı teklif 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.
erden timur yabancı basını biraz sarsacak gibi,eger bizim muhabirler bos yapmıyosa

nUV3mY2.png

Geçen sene akşam olumlu sabah olumsuz haberler olurdu bu sene döngü değişti gündüz olumlu akşam olumsuz haberlerle

Nevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.
Bu nasil tier 1 yaw

Bana Myc yedirenlere hakkimi helal etmiyorum

Son düzenleme:
Nevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.

Öyle rakama salsalar Hoffenheim direk 6,5u verip alirdi. Yada Baumgartner transferinde bonservisden 6,5 düsüp Angelinoyu tutardi.

Adamlarin 1,5 + 12-13 opsiyon istemeleri daha gercekci geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt