Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış ı sattık mıTS orsici 2 milyona almış, keşke biz alsaydik, sol kanatta tek kerem var
alsınlar,bazılarının sonunu getirmek lazım.bjk olmuyosa,ts ile yarısalımCaleta-Car'ı da kiralıyorlarmış
Nevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne yaptığı teklif 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.
erden timur yabancı basını biraz sarsacak gibi,eger bizim muhabirler bos yapmıyosaNevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne yaptığı teklif 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.
Bu nasil tier 1 yawNevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.
Barış ı sattık mı
6.5a bırakırlarsa direkt alalımNevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.
Türkiye ligi için iyi stoper.Caleta-Car'ı da kiralıyorlarmış
Nevzat Dindar: Galatasaray, Angelino ile anlaştı. Alman kulübüne 1,5 milyon € kiralama+5 milyon € satın alma opsiyonlu teklif yaptı. Bu rakamlar civarında anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.