Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. tur maçlarına 2. forveti yetiştirsek yeter.İcardi işi temmuz sonuna kadar uzayacak gibi.Onun dışında yönetime baskı yapacak bi durum yok ortada.Takımı koruduğumuzu varsayarsak takımın ana ihtiyaçları : baba sol bek,oliveirayı kesecek 8,mertensle rotasyona girecek ofansif orta saha bunların 3ü de sağlam maliyetli olacak o yüzden ne kadar uzun vaadeye yayabilirsek maddi açıdan iyi bizim için.Araplar da kadrolarını kurduktan sonra piyasadan çekilecektir arta kalanlardan bi şeyler toparlamaya çalışırız.

Orta saha yok ama eldeki orta sahayı Araplara gönderme derdindesiniz. Ön Elemede Berkan-Taylan istiyorsunuz sanırım.

#OliveirayaDokunma
Oliveira' nın sergilediği performans net hayal kırıklığı oldu benim için; çok daha iyisini bekliyordum. Defansif yönden giderek artan sıklıkla aciz durumlara düştü. Oyun kurmaya çalışırken hantallığıyla top kaptırdığını, güçsüzlüğü nedeniyle en ufak temasta yığıldığını da çok gördük. En çok da o tecrübede adamdan beklenmeyecek çevre kontrolü zaafiyetine takıldım. FB ye attığı gol hafızalarda yer etti, yoksa ofansif etkinliği de yetersiz; uygun pozisyonda pek çok şutu dağa taşa gönderdiği ne çabuk unutuldu?..

İlk sezonunda -en azından- tereddüt ettirecek performans göstermiş, 31 yaşında ve 3 sezon daha kallavi kontratı olan bir futbolcudan kurtulma imkanı çıkarsa değerlendirilmelidir. Bonservissiz bile olsa geçerli bu dediğim; hele ödenen bonservis kurtarılacaksa kaymağı olur...

Yöneticilerimizin, Sergio' nun yerini dolduramayacakları düşünülüyorsa, diğer mevkiilere doğru tercihler yapacak yetkinlikte de görülmüyor olması gerekir. Madem öyle, para eden kim varsa satılsın, makul maliyetli adamlar alınarak yola devam edilsin. Hiç olmazsa borç yükü azaltılmış olur...

Herhalde ben futboldan anlamıyorum. Dün akşam bu Baturina denen arkadaşı izledim hiçbir artısını göremedim. Maksadım muhalefet etmek değil he yanlış anlaşılmasın. Benim mi gözümden kaçtı acaba.?

Biz zaten kötü olan alt yapı ile emre,arda çıkardık. Arda kötü bir yetenek değil ama şu anki durumunun yarısı medyanın şişirmesi
Alt yapımız kötü falan değil, üste geçme süreçlerini yönetemiyoruz sıkıntı orada.

Şu ırkçı Yabancı Kural'ı yüzünden Mertlerle Kaanlarla uğraşıyoz yav.Sonra senin Ligi'ni kimler izlesin.Portekiz ve Hollanda'da bizim Lig bedava diye biliyom izleyen bile yoktur..

Şu ırkçı Yabancı Kural'ı yüzünden Mertlerle Kaanlarla uğraşıyoz yav.Sonra senin Ligi'ni kimler izlesin.Portekiz ve Hollanda'da bizim Lig bedava diye biliyom izleyen bile yoktur..
8+3 kuralının ben lehimize olduğunu düşünüyorum. fenerliler yerli oyuncularının kaliteli olduğunu düşünüyor ama bence kaliteli değiller.

Linç yemeyeceksem kuralı destekliyorum, inan bana kural olmasa kerem barış falan süre alamazdi, bizim kulüplere biraz dayatman lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt