Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jk Gazprom ile anlaşmış, 20 milyon senede vereceklermiş, bizim kulüp nasıl 7,5’a anlaşır len

PS: Sercan yine Jk’lileri yiyor btw. Aynen, Wagner isyanı olmasa sponsor Gazprom’du

Kondogbia 8 milyon euroya Marsilya’ya gitti.

Onun 18 cm olan bir uzvunu alabilirler anca.

8+3 kuralının ben lehimize olduğunu düşünüyorum. fenerliler yerli oyuncularının kaliteli olduğunu düşünüyor ama bence kaliteli değiller.
Biz de bu başkan ve yönetimi olduğu sürece Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanarak iyi yabancı oyuncular da alırız reis.Bu paraları etmeyen oyuncuları sırf Türk diye alıyoz oynatıyoz..

Alt yapımız kötü falan değil, üste geçme süreçlerini yönetemiyoruz sıkıntı orada.
Orada cevap verdiğim renktaşın sıradaki Arda yı biz çıkaralım sözüne atfen; sanki kimse bizden çıkmamış ve kötü olan alt yapımız ile Emre ve Arda çıkardık demek istedim.

@Sedat Yıldız @Umut Gül :D
gsc-foto-9.webp

Uefa organizasyonlarına Rus bir firmanın sponsorluğunda çıkılabiliyor mu ?

Linç yemeyeceksem kuralı destekliyorum, inan bana kural olmasa kerem barış falan süre alamazdi, bizim kulüplere biraz dayatman lazim
Ne linci reis est. herkes özgür her düşüncede.Ama atıyorum bu Tarık Çamdal ve Kaan Ayhan tarzı futbolculara verilen bonservis ve verilen maaşın azında daha iyi oyuncular alabiliriz..

Altyapidan ilk 11i yedekleyecek adam cikaramiyorsak kemerburgazi niye yapiyoruz?Zaten sistem sorunu var duzelmeyecekse bos yere fazladan masraf.

Ne linci reis est. herkes özgür her düşüncede.Ama atıyorum bu Tarık Çamdal ve Kaan Ayhan tarzı futbolculara verilen bonservis ve verilen maaşın azında daha iyi oyuncular alabiliriz..

Yerli oyuncular artık kuş kadar maaş kazanıyor, hatta daha fazla yerli alalım ki maaş bütçesi azalsın, en babası 1 milyon Euro bile alamıyor artık

Devre arasi zakaryan diye ugrasacagimiza baturinayi alabilirdik diye tahmin ediyorum. Almayarak yanlis yaptik

Mert için çok geç kaldık ve fener teklif yapmjs ,yerli seviyemiz ciddi manada yetersizken merti almamız lazımdı bence kerem ve apo dışında 11 seviyesinde yerlimiz yok

Mert için en kötü devreye girip fiyatı yükseltmek lazım. o çocuk bizle fb arasında kalsa fbyi seçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt