- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Boey'in sözleşmesine zam yapıp uzatalım şampiyonlar ligi sonrası elimiz daha da güçlenir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum traore barışın oynadığı topun hayalini bile kuramazAdama Traore ile Barışı yanyana koymak futbola hakaret olur.
Ugurcanı çekebilsek 8/10 sene kafamız ağrımazdı. Galatasaraylı vibe ı alıyorum o bebedenBoey’in kalıp solbeke yabancı geldiği senaryoda ligde 3 yerli sıkıntısı doğuyor.
1- Uğurcan kaleye geçecek ki bu senaryo mümkün görünmüyor.
2- Nelsson satılıp yerine Türk stoper alınacak. Merih dışında Nelsson’un yerini dolduracak Türk yok ki Merih için de en az 15 isterler
3- Sağ açığa Cengiz gelecek. O da ucuz bir operasyon değil.
4- Kerem Demirbay 8 numaraya gelebilir. Ancak o da kalite anlamında beklentileri karşılar mı soru işareti.
Hasılı kelam Boey’den çıkıp M.Müldür’ü yerine koyduğumuz senaryo dışında 3 Türk’ü sağlamak baya zahmetli görünüyor
Kazımla devam diyip parayı 8le 10a gömmek daha makul o vakitBoey’in kalıp solbeke yabancı geldiği senaryoda ligde 3 yerli sıkıntısı doğuyor.
1- Uğurcan kaleye geçecek ki bu senaryo mümkün görünmüyor.
2- Nelsson satılıp yerine Türk stoper alınacak. Merih dışında Nelsson’un yerini dolduracak Türk yok ki Merih için de en az 15 isterler
3- Sağ açığa Cengiz gelecek. O da ucuz bir operasyon değil.
4- Kerem Demirbay 8 numaraya gelebilir. Ancak o da kalite anlamında beklentileri karşılar mı soru işareti.
Hasılı kelam Boey’den çıkıp M.Müldür’ü yerine koyduğumuz senaryo dışında 3 Türk’ü sağlamak baya zahmetli görünüyor
Katılıyorum traore barışın oynadığı topun hayalini bile kuramaz
Katılıyorum traore barışın oynadığı topun hayalini bile kuramaz
Traore'nin yaptığı spor Amerikan futbolu olsaydı çok büyük bir yıldız olabilirdi. Yanlış branş seçmiş
Aynen kuramaz 8 kez İspanya milli takımında oynamış adam Barcelona da oynamış Barış daha iyi.Baris tamam gelecek vaadediyor ama Kerem le Traore daha doğru olur.Katılıyorum traore barışın oynadığı topun hayalini bile kuramaz
boeyi 30a mı satmayı bekliyoruz, adam sakatlansa elimizde kalacakBoey 18e filan satılacağına hiç satılmasın.
Nelsson da aynı şekilde.