Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.597
- 13.790
- 1.998
Ben doğru paralara satılsın diyorum, aksi durumda elimizde kalabilirlerBoey nelson falan kalsin diyoruz. Augustosa kadar kalip birden giderlerse bu sefer biz avuclariz tezegi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben doğru paralara satılsın diyorum, aksi durumda elimizde kalabilirlerBoey nelson falan kalsin diyoruz. Augustosa kadar kalip birden giderlerse bu sefer biz avuclariz tezegi
Hope soKalırsa CL de primlendiririz reis
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Niye sakatlansın yahu öyle düşünerek oyuncu mu satılırboeyi 30a mı satmayı bekliyoruz, adam sakatlansa elimizde kalacak
Luyındama sakatlandı verdiğimiz para da boşa gitti. Değere binen her oyuncu satılmalı. Bory için 20, nelson için 25(serbest kalma) yeterliNiye sakatlansın yahu öyle düşünerek oyuncu mu satılır
İşte değeri bulursa satılmalı. Yerini dolduramayacağımız paralara değil.Luyındama sakatlandı verdiğimiz para da boşa gitti. Değere binen her oyuncu satılmalı. Bory için 20, nelson için 25(serbest kalma) yeterli
renktaş öyle bakarsak bütün takım sakatlanabilir. Hepsini satalımboeyi 30a mı satmayı bekliyoruz, adam sakatlansa elimizde kalacak