Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lube hanım gençken kalbini bir GS’liye çaldırmış GS’li buna yüz vermemiş o gün bu gündür hep böyle GS düşmanı bu karı.

alıp rizeye kiralama olayı mevcut mu
Sanmiyorum ama oyuncu tarafi, ailesi vs Türkiye de cok mutlu.

Eger bir alternatif bulursak ki bundan daha dogal bir durum olamaz zaten profesyonel hayatta var bunlar, baska bir türk takimina gidebilir diye düsünüyorum en azindan Istanbul takimlari için konusuyorum

Kolpa Kemal

1688064000634.webp

Bilmiyorum fazla detay vermedi ama bana bu konuda „agir davraniyormusuz“ gibi konustu.
Sanmıyorum. Norwich ve Rashica’nın beklentileri bizim verdiğimizle eşleşiyorsa ve almıyorsak bekletmekten söz edebiliriz lakin belli ki mevzu Norwich’in yüksek bonservis talebi.

ismail kartal hac vazifesini yarıda koyup fbye imzaya gelmıs

ilahi olarak fb büyük bi darbe yiyecektir

Sanmıyorum. Norwich ve Rashica’nın beklentileri bizim verdiğimizle eşleşiyorsa ve almıyorsak bekletmekten söz edebiliriz lakin belli ki mevzu Norwich’in yüksek bonservis talebi.
rashica fbye gidecek bunu kemal üzerindne organize ediyor anlasılan taraftarı yumusatıyor

yakısmıyor

Aynen bende öyle düşündüm zaten. Bunlar dogal olmasi da gerekir bence. Hazir oyuncu bizi istiyor zaten bunu lehimize kullaniyor Erden Timur. O yüzden düsüncem önümüzdeki günlerde blöf de olsa ortaya kanat oyunculari isimleri atilabilir günün sonunda Rashica takima katilir diye düsünüyorum

rashica fbye gidecek bunu kemal üzerindne organize ediyor anlasılan taraftarı yumusatıyor

yakısmıyor
Gitsin. Gedson mevzusunda yediğimiz taşşağın daha büyüğü Icardi’nin gitmesi olabilir, onun dışında önemsiz.

Kerem oynasın diye herkesi göndericen sen de illa sövdürücen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt