- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.042
- 5.338
zorla mı doktorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorla mı doktorum
Bilmiyorum fazla detay vermedi ama bana bu konuda „agir davraniyormusuz“ gibi konustu.Neyi bekletiyormuşuz
‘Bekletmek’ ne demek burada?
alıp rizeye kiralama olayı mevcut muBilmiyorum fazla detay vermedi ama bana bu konuda „agir davraniyormusuz“ gibi konustu.
Sanmiyorum ama oyuncu tarafi, ailesi vs Türkiye de cok mutlu.alıp rizeye kiralama olayı mevcut mu
Sanmıyorum. Norwich ve Rashica’nın beklentileri bizim verdiğimizle eşleşiyorsa ve almıyorsak bekletmekten söz edebiliriz lakin belli ki mevzu Norwich’in yüksek bonservis talebi.Bilmiyorum fazla detay vermedi ama bana bu konuda „agir davraniyormusuz“ gibi konustu.
rashica fbye gidecek bunu kemal üzerindne organize ediyor anlasılan taraftarı yumusatıyorSanmıyorum. Norwich ve Rashica’nın beklentileri bizim verdiğimizle eşleşiyorsa ve almıyorsak bekletmekten söz edebiliriz lakin belli ki mevzu Norwich’in yüksek bonservis talebi.
Aynen bende öyle düşündüm zaten. Bunlar dogal olmasi da gerekir bence. Hazir oyuncu bizi istiyor zaten bunu lehimize kullaniyor Erden Timur. O yüzden düsüncem önümüzdeki günlerde blöf de olsa ortaya kanat oyunculari isimleri atilabilir günün sonunda Rashica takima katilir diye düsünüyorumSanmıyorum. Norwich ve Rashica’nın beklentileri bizim verdiğimizle eşleşiyorsa ve almıyorsak bekletmekten söz edebiliriz lakin belli ki mevzu Norwich’in yüksek bonservis talebi.
Gitsin. Gedson mevzusunda yediğimiz taşşağın daha büyüğü Icardi’nin gitmesi olabilir, onun dışında önemsiz.rashica fbye gidecek bunu kemal üzerindne organize ediyor anlasılan taraftarı yumusatıyor
yakısmıyor
Yedikleri için Jesus'dan Hacı İsmail efendiye yatay geçiş yaptılar.ismail kartal hac vazifesini yarıda koyup fbye imzaya gelmıs
ilahi olarak fb büyük bi darbe yiyecektir
Mutfağı kuruyoruz şu an gel yardımcı olSa
Yatak odası geldi mi?