Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.610
- 13.799
- 1.998
3 yıllık, 5 imza anlaşalım. Şampiyonlar ligine gidiypruzZaha en son haberlere göre 4.5 garanti 6 m imza istiyordu. Açıkçası imkansız bir transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yıllık, 5 imza anlaşalım. Şampiyonlar ligine gidiypruzZaha en son haberlere göre 4.5 garanti 6 m imza istiyordu. Açıkçası imkansız bir transfer
Burası ciddi bir platform
Bakalım Zaha fenere gidince de bu kadar eğlenebilecek misin H.Taysi ağabey
Neyin onceligi rts kulüp zaten bizim.Eyüpspor ile takas yapalım.
Eyüpspor:
Christian Luyindama
Oğulcan Çağlayan
Abdussamed Karnuçu (geri alma opsiyonu ile)
Berk Balaban (kiralık)
Galatasaray:
Umut Nayir
Erencan Yardımcı
Emeka Eze'nin satın alma önceliği
Nmecha ve Moriba isimleri piyasaya düşebilir, takipte kalın
Kâğıt üstünde bir şeyler lazım ya.Neyin onceligi rts kulüp zaten bizim.
Brut rakam olmali onlarBence Dortmund tekrardan yoklayıp imzalar.Neden o kadar veriyorlar bilmiyorum ama 5 senelik 30-35lik kontrattan bahsediyorlardı o zamanlar ve Dortmund'dan da beklerim böyle bir şey açıkcası.Modeste'ye 3.3 Meunier'e de 5.5 falan ödüyorlar hatta Süle akıl almaz paralar kazanıyor Dortmund'dan.O yüzden bence onlar imzalarlar Kamada'yla.
Ama icardi hariç dimi adminim5-6 maaş kimseye verilmesini istemiyorum, sonra sıçınca o kontratlar kol gibi giriyor.
Vini var zaten mbappeyi santrafor yaparKane i bayerne kaptırıyorlar, ulan kane i al bi çnce sene spnu mbappeyü zaten alırsın , joselu ile sezon bitirecez şaka gibi ya
Yenekli oyuncuya benziyor.
Kamada'ya önerdikleri brüt müydü net miydi tam olarak gerçi hatırlamıyorum ama Modeste,Meunier falan net ücretleri onlarBrut rakam olmali onlar
Gözüm üzerinde o haldeTransfer yapmıyor olmamıza tepki olarak forumu trollemeye karar verdim. Beni %50 oranında ciddiye alın.