Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.035
- 48.323
- 4.933
Yenekli oyuncuya benziyor.
6 ay Zanioloyla aynı idmanı yapsa sene sonuna Hagi şutları çeker bu velet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenekli oyuncuya benziyor.
Modeste son gün gerekliliğiydi, Meunier konusunda zaten pişman oldular.Bence Dortmund tekrardan yoklayıp imzalar.Neden o kadar veriyorlar bilmiyorum ama 5 senelik 30-35lik kontrattan bahsediyorlardı o zamanlar ve Dortmund'dan da beklerim böyle bir şey açıkcası.Modeste'ye 3.3 Meunier'e de 5.5 falan ödüyorlar hatta Süle akıl almaz paralar kazanıyor Dortmund'dan.O yüzden bence onlar imzalarlar Kamada'yla.
Cinsiyet ayrımcılığı yaptığın için raporladim.
Onun ayrı konusu var lütfen dikkat edelimCiddi mi güzel hatunlar yasaklardan muaf saniyordum
E bide koç domalsaymış, mal bunlar yahuFenerbahçe zaha ile anlaştı ; imza parası 8 m + senelik 5m dan 4 senelik sözleşme. Düğünden sonra zaha son kararını verecek.
-Elis buse araç
Hani bu sixt rent A çar siyah fontu kaldırmıştı ?
öyle bişey yazmamıs ama bu elif buse hanımı takibe alacagım,güzel üfürüyor.bizimde böyle bi hanfendi muhabirmiz osla keşke.sergen yalcın haberi tutmamıs hanfendinin bu arada.Fenerbahçe zaha ile anlaştı ; imza parası 8 m + senelik 5m dan 4 senelik sözleşme. Düğünden sonra zaha son kararını verecek.
-Elis buse araç
öyle bişey yazmamıs ama bu elif buse hanımı takibe alacagım,güzel üfürüyor.bizimde böyle bi hanfendi muhabirmiz osla keşke.sergen yalcın haberi tutmamıs hanfendinin bu arada.
Fransa'da yerler bunu. En uygun İspanya ligiArda icin en iyi yer Fransa. Oradan sıçrama yapması daha dogru. Eksiklerini de cok iyi tamamlar bu sürede.
Şurayla vedalaşamaman beni üzüyorMuslera
Boey Nelsson Bardakcı Angeliño
Paredes Torreira
Zaniolo Güler Aktürkoğlu
Icardi
Güvenç
Dubois Ayhan Ross Karataş
Kutlu Midtsjø
Rashica Oliveira Yılmaz
Mertens
Şen
Bülbül Bayram Baltacı Luş
Aksaka Antalyalı
Akgün Demir Kılınç
Çağlayan
bak bu kadına o yazdıgı twiti caldıgı için fbli bikaç duyumcu köpürmüş.fbnin duyumcuları bile heycanlı herifler.biz cok sıkıcı geçiriyoruz bu dönemi.eglenemiyoruz bileAynen neden bizim hiç kadın muhabirimiz yok , nevzat Ali Naci Serhan falan hep hödük herifler var bizde.