Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Dortmund tekrardan yoklayıp imzalar.Neden o kadar veriyorlar bilmiyorum ama 5 senelik 30-35lik kontrattan bahsediyorlardı o zamanlar ve Dortmund'dan da beklerim böyle bir şey açıkcası.Modeste'ye 3.3 Meunier'e de 5.5 falan ödüyorlar hatta Süle akıl almaz paralar kazanıyor Dortmund'dan.O yüzden bence onlar imzalarlar Kamada'yla.
Modeste son gün gerekliliğiydi, Meunier konusunda zaten pişman oldular.

Yapmazlar demiyorum ama aldığının 5-6 katını vermek ne kadar gerekli tartışılır. Frankfurt’tan gidip iş yapan oyuncu da hatırlamıyorum pek, yüksek bedellere giden alayı sıçtı.

Muslera
Boey Nelsson Bardakcı Angeliño
Paredes Torreira
Zaniolo Güler Aktürkoğlu
Icardi

Güvenç
Dubois Ayhan Ross Karataş
Kutlu Midtsjø
Rashica Oliveira Yılmaz
Mertens

Şen
Bülbül Bayram Baltacı Luş
Aksaka Antalyalı
Akgün Demir Kılınç
Çağlayan

Ankaragücü on liberosu diack genç ve potansiyeli gibi emre kılıç Taylan ile takasa girsek nasıl olur sanki kadroda olmasa bile kiralar donrasi için kullanabiliriz

Fenerbahçe zaha ile anlaştı ; imza parası 8 m + senelik 5m dan 4 senelik sözleşme. Düğünden sonra zaha son kararını verecek.

-Elis buse araç
öyle bişey yazmamıs ama bu elif buse hanımı takibe alacagım,güzel üfürüyor.bizimde böyle bi hanfendi muhabirmiz osla keşke.sergen yalcın haberi tutmamıs hanfendinin bu arada.

öyle bişey yazmamıs ama bu elif buse hanımı takibe alacagım,güzel üfürüyor.bizimde böyle bi hanfendi muhabirmiz osla keşke.sergen yalcın haberi tutmamıs hanfendinin bu arada.

Aynen neden bizim hiç kadın muhabirimiz yok , nevzat Ali Naci Serhan falan hep hödük herifler var bizde.

Muslera
Boey Nelsson Bardakcı Angeliño
Paredes Torreira
Zaniolo Güler Aktürkoğlu
Icardi

Güvenç
Dubois Ayhan Ross Karataş
Kutlu Midtsjø
Rashica Oliveira Yılmaz
Mertens

Şen
Bülbül Bayram Baltacı Luş
Aksaka Antalyalı
Akgün Demir Kılınç
Çağlayan
Şurayla vedalaşamaman beni üzüyor :asd:
Gidecek bunların ikisi de.

Aynen neden bizim hiç kadın muhabirimiz yok , nevzat Ali Naci Serhan falan hep hödük herifler var bizde.
bak bu kadına o yazdıgı twiti caldıgı için fbli bikaç duyumcu köpürmüş.fbnin duyumcuları bile heycanlı herifler.biz cok sıkıcı geçiriyoruz bu dönemi.eglenemiyoruz bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt