Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapayın ulan yayını duyum yoksa

iyi geceler nobeti kapatalim yavastan

1688159065430.webp

muslera
boey-nelson-akerim-kazımcan
torreira-sercio
zaniolo-mertens-kerem
FORVET (en kötü ihtimal Barış)
turları geçeriz. Transferde çok acele etmemek lazım. piyasa şu an yüksek maaş istekleri yüksek. şu anda pahalıya alacağın adam takıma seviye atlatmayacaksa acele etmemek gerekir..

Bu arada angelino net sezonun transferi olur gerçekleşirse... Bek oynayıp her sezon çift hane katkısı veren kaç bek gelmiştir bu ülkeye yaşı 26 ve bunları Bundesliga'da düzenli yapıyor yıllardır..
Canerin prime doneminde otturdugu bir lige geldiğini düşünün

reis arkanda durdum da hep cidden bizimkilerin bir sol beke 10 milyon vermesi imkansız gibi
Geleni direkt olarak ifade ettim HY tam tersini yazmasına rağmen, benim kaybedecek bir şeyim yok, kaynağım da belli GSC yönetimince de biliniyor, önceki işleri de belli, sallayacak olsam bari bir Twitter hesabı açar onu kasmaya çalışırım, buradan ne menfaatim yada primim olabilir. Böylesi bir günde Angelino imza dedi, detayları verdi girdim vaziyet bundan ibarettir.

Net bir şekilde bir kez daha ifade edeyim.
Herhangi bir prim amacında değilim, kaynağım GSC yönetimince biliniyor.
Ben bana geleni aynen ifade ediyorum, malumunuz hiç kimse bu denli bir kumara girmez prim veya menfaat peşinde olsa, çünkü söylendiği gibi tam bir Rus ruleti bu.

Bilgilerinize...
Canın sağ olsun renkdas yalan dolan bile olsa biraz da sen sık en fazla yoksa zaten forumda Avustralya koloni süreçlerini filan okuyoruz

angelino geldigine inandım

Geleni direkt olarak ifade ettim HY tam tersini yazmasına rağmen, benim kaybedecek bir şeyim yok, kaynağım da belli GSC yönetimince de biliniyor, önceki işleri de belli, sallayacak olsam bari bir Twitter hesabı açar onu kasmaya çalışırım, buradan ne menfaatim yada primim olabilir. Böylesi bir günde Angelino imza dedi, detayları verdi girdim vaziyet bundan ibarettir.
ne zaman açıklanır peki

Zanioyu teklifi yapan kim

fransada olaylı gece olacak o baslıga beklerım ben oradayım transfer yok arkadaşlar

Burada akşama kadar sıkıntıdan patlayıp duyum arıyorsunuz yazınca da linç ediyorsunuz beyler 😂

Şu çıkış maddelerini 30-40-50lere çekelim artık, cimri laziolar, sevillalar gelip kafadan 10m altına iniyor

evet 1-3 temmuza geldik.bakalım kimlere imza attıracagız,kimlerle anlasacak erden timur:sneaky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt