- 3 Temmuz 2012
- 139.659
- 88.059
- 5.338
kapayın ulan yayını duyum yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu haluklar üfürüyor ,tekrara düşüp bos yapıyor diyince ama sergen sibel can diyolar banaAngelino 1 aydır konuşuluyor, yeni mi anlamışlar maliyetinin bu kadar fazla olduğunu
Geleni direkt olarak ifade ettim HY tam tersini yazmasına rağmen, benim kaybedecek bir şeyim yok, kaynağım da belli GSC yönetimince de biliniyor, önceki işleri de belli, sallayacak olsam bari bir Twitter hesabı açar onu kasmaya çalışırım, buradan ne menfaatim yada primim olabilir. Böylesi bir günde Angelino imza dedi, detayları verdi girdim vaziyet bundan ibarettir.reis arkanda durdum da hep cidden bizimkilerin bir sol beke 10 milyon vermesi imkansız gibi
Canın sağ olsun renkdas yalan dolan bile olsa biraz da sen sık en fazla yoksa zaten forumda Avustralya koloni süreçlerini filan okuyoruzNet bir şekilde bir kez daha ifade edeyim.
Herhangi bir prim amacında değilim, kaynağım GSC yönetimince biliniyor.
Ben bana geleni aynen ifade ediyorum, malumunuz hiç kimse bu denli bir kumara girmez prim veya menfaat peşinde olsa, çünkü söylendiği gibi tam bir Rus ruleti bu.
Bilgilerinize...
ne zaman açıklanır pekiGeleni direkt olarak ifade ettim HY tam tersini yazmasına rağmen, benim kaybedecek bir şeyim yok, kaynağım da belli GSC yönetimince de biliniyor, önceki işleri de belli, sallayacak olsam bari bir Twitter hesabı açar onu kasmaya çalışırım, buradan ne menfaatim yada primim olabilir. Böylesi bir günde Angelino imza dedi, detayları verdi girdim vaziyet bundan ibarettir.
Zanioyu teklifi yapan kimGeleni direkt olarak ifade ettim HY tam tersini yazmasına rağmen, benim kaybedecek bir şeyim yok, kaynağım da belli GSC yönetimince de biliniyor, önceki işleri de belli, sallayacak olsam bari bir Twitter hesabı açar onu kasmaya çalışırım, buradan ne menfaatim yada primim olabilir. Böylesi bir günde Angelino imza dedi, detayları verdi girdim vaziyet bundan ibarettir.
teyit ettirmiştir artıkZanioyu teklifi yapan kim
Kaynak Melikşah renktaş.