Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda 1 sene daha FB de kalıcakmis. Ben kazandıkları paradan daha çok sırf yerli kuralı için gitmesini istiyordum Arda'nın. Yabancı kaleci de alacaklar arda da gidince yerli sıkıntısı cekeceklerdi Samet emre mor falan oynamak zorunda kalacaktı. O açıdan Fb de kalması kötü oldu.

fenere bi çok takım maçı veriyo zaten ligde ya valencia kazması nasıl kral oldu batşuayi bile oynamadan 15 attı nerdeyse
kasımpaşa 6
rize 6
sivas 6
alanya 6
karagümrük 6
hatay 6
kayseri 6
başakşehir 6

puanları garanti hemen hemen

arda fbde kalmak istemiyo.o yüzden de barcelona ve reali istemedi.dun real ardayı alıp,avrupada bi kulübe kiralamak istiyo diye haber yaptı marca.anca öyle olur.onun dısında fbye kiralık mevzusunda reddetmiş arda ikisini de

@Murat Durmaz beyefendi test ettiği sert defanslarda zorlanıyor dedi bilmiyorum
Atılan golleri Lig performansına bakarak da özetlenebilir.Lig'de 30 maç oynamış penaltısız 13 tane gol atıp 4 asist yapmış 2 tane de penaltı almış böylelikle 6 asist yazıyo sitelerde.Maçlarına ne zaman baksam penaltıdan gol atıyodu.Ve dediğim gibi izlediğim maçlarda sert savunmalara karşı pek de etkili 1'i değildi.Forvet piyasasında alabilecek daha iyi forvetler var..

Irlanda şampiyonluğu mu rts
Cok yasa güldürdün beni :ROFLMAO:
Tabiiki coukluk hayalim bu degil ama Adam en alt muhabirlikten geldi Hocam... Ingiltere 2. Liginden Takim almak vs... Illa Chelsea, Barca olacak degil ama oralara gelmesi beni sasirtmaz gercekten.
Hep büyük düsünüyor. Eminim Türkiyede bundan zenginleri vardir ama göz önünde sürekli yeni bir seyler yapan Acun oluyor...

Anlamadigim Ali Kock bunu neden kullanmaz veya Erzurumspora neden daha fazla katki vermez...
Türkiyede sistemin islemesimi acaba ters geliyor?

Sanırım transfer yapacağız. Öyle gözüküyor.

Belhandayi geri mı alsak yaw
1688214381443.webp

bir santrafor alalım net bir santrafor. raşika bizi istiyor sonlara doğru ucuza kapatırız.. otuzlukları takıma doldurmayalım.. satılabilecek potansiyeller denince boey, nelsson, torreira, kerem, barış diyoruz 22 maksimum 27 yaş arası.. artık kolaycılık olsun diye yaşlı oyunculara yıllarca bitmeyen kontratlar tonlarca para vermeyelim.. zaten bir takım kadrosu var. 29luk parades alınacak min 3 sene. sercio var. mitjö var. dubua 29, mertens var.. antonio alınacak 33.. muslera (36) harici kaleci bile yok...genç adamlar bulmalıyız artı icardi ve rashica..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt