Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Michael Antonio iyi mi adını duydum ama daha önce dikkat etmedim bizim ihtiyacımız olan forvet mi?Ben daha üst klasman bir oyunci bekliyorum en azından yaş olarak.

Rashisca yerine bedava bamba koy çok iyi buldum tebrikler transferlerden dolayi
Hayatında Bamba’yı izlemiş olmana ihtimal vermiyorum, gelip iş yapmış Rashica’dan daha iyi olacağından nasıl eminsin?

Hayatında Bamba’yı izlemiş olmana ihtimal vermiyorum, gelip iş yapmış Rashica’dan daha iyi olacağından nasıl eminsin?
Okadar değil yav izledim. Rashisca görevinde oynamayacakki rotasyonda kullanacağız zaniolo var elimizde maçta tek farklı öndeyken baya işimize yarar. Hele adam bedava. Rashiscayla 5 filan verilmemeli. Sen bonservis olaylarını düşündüğün için sende istersin bence

Geçen sene kanat oyuncuları olarak kimlerin ismi geçmişti bizimle?

He yazmakla oluyordu.

Paredes gelirse başka orta saha gelmez, yedekte üç yabancı orta saha saçmalık olur.

Midstjö giderse belki.
Midstjö gectigimiz sezon icin önemli bir adamdi ama eger bir level üstüne koymak istiyorsak gitmeli. Hep iyi bir yedek olarak kalir bizde ama ilk 11in degismezi olmaz diye düsünüyorum.
Karakterli tipik bir kuzey Avrupa futbolcusu ama bundan iyisi gelmeli.

Midstjö gectigimiz sezon icin önemli bir adamdi ama eger bir level üstüne koymak istiyorsak gitmeli. Hep iyi bir yedek olarak kalir bizde ama ilk 11in degismezi olmaz diye düsünüyorum.
Karakterli tipik bir kuzey Avrupa futbolcusu ama bundan iyisi gelmeli.
Okan’ın dediği adam da yedek olacak yav, Torreira, Paredes ve Oli üçlüsünden ikisi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt