Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.211
- 5.707
- 1.983
Bu Michael Antonio iyi mi adını duydum ama daha önce dikkat etmedim bizim ihtiyacımız olan forvet mi?Ben daha üst klasman bir oyunci bekliyorum en azından yaş olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He yazmakla oluyordu.bir driblingci 8 daha lazım
ayriyeten japondan topçu olmaz
yaz oraya dybala
Hayatında Bamba’yı izlemiş olmana ihtimal vermiyorum, gelip iş yapmış Rashica’dan daha iyi olacağından nasıl eminsin?Rashisca yerine bedava bamba koy çok iyi buldum tebrikler transferlerden dolayi
Umut GülEn cenabet üç üye?
fb maclarında zeytinliUmut Gül
Barış Savaş
Kemal Kürek
Okadar değil yav izledim. Rashisca görevinde oynamayacakki rotasyonda kullanacağız zaniolo var elimizde maçta tek farklı öndeyken baya işimize yarar. Hele adam bedava. Rashiscayla 5 filan verilmemeli. Sen bonservis olaylarını düşündüğün için sende istersin benceHayatında Bamba’yı izlemiş olmana ihtimal vermiyorum, gelip iş yapmış Rashica’dan daha iyi olacağından nasıl eminsin?
Paredes gelirse başka orta saha gelmez, yedekte üç yabancı orta saha saçmalık olur.
Midstjö giderse belki.
Senin de söylediğin bir şeyin tuttuğunu pek görmedim Sergey, kendini geliştirmen lazım.fb maclarında zeytinli
Midstjö gectigimiz sezon icin önemli bir adamdi ama eger bir level üstüne koymak istiyorsak gitmeli. Hep iyi bir yedek olarak kalir bizde ama ilk 11in degismezi olmaz diye düsünüyorum.He yazmakla oluyordu.
Paredes gelirse başka orta saha gelmez, yedekte üç yabancı orta saha saçmalık olur.
Midstjö giderse belki.
eyüp aydın,can uzun ve yusuf kabadayıdan haber yok
ben o yüzden bişey söylememeye calısıyorum zatenSenin de söylediğin bir şeyin tuttuğunu pek görmedim Sergey, kendini geliştirmen lazım.
Alamayız olm Midstjö gitmedenmecbur alacaklar hoca kendi isttdiğini söyledi
Okan’ın dediği adam da yedek olacak yav, Torreira, Paredes ve Oli üçlüsünden ikisi oynar.Midstjö gectigimiz sezon icin önemli bir adamdi ama eger bir level üstüne koymak istiyorsak gitmeli. Hep iyi bir yedek olarak kalir bizde ama ilk 11in degismezi olmaz diye düsünüyorum.
Karakterli tipik bir kuzey Avrupa futbolcusu ama bundan iyisi gelmeli.