Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
Bilseydim Ali koçun rezil olduğu komikli editlere bol keseden beğeni atmazdım tutumlu olurdum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Super mod olacakmis moderatörluge devam mitwittersiz transfer donemi mi olur yav
Senin scoutgs’de üyeliğin var mıydı geçmişte? Çağlar isimli Gobbel avatarlı birini hatırlıyorum da.Bilseydim Ali koçun rezil olduğu komikli editlere bol keseden beğeni atmazdım tutumlu olurdum
Ben emin değilim ama limit olacağı anlaşılıyor Twitter’da öyle yazıyor bendeBu bilginin doğruluğundan emin miyiz?
Ben spam olarak algılanan aktiviteler sonrası giriliyor diye algıladım.
bugun ne yedintwitterın da bku çıktı ha
Emre Super mod olacakmis moderatörluge devam mi
Avrupada oynarsak daha cok oynarKaan icin verilen paraya yazik, gecen sezon joker dedik , defansin heryerinde , icabinda ön libero dahi kullaniriz dedik , dogru düzgün süre almadi bile. Bu sezon da aynisi olur.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardi, Antonio, BAYÜç forvetin birisi Icardi, birisi pivot santrafor üçüncüsü ise kanat forvet özellikli olması gerekiyor. Tabi ki bu benim fikrim herkesin fikrine saygı duyarım
Bunu ben de yaşamıştım, bir süredir bu mevzu var galiba ama nedenini ben de algoritmanın spam şüphesi olarak görmesinden dolayı limitliyor sanıyordumBu bilginin doğruluğundan emin miyiz?
Ben spam olarak algılanan aktiviteler sonrası giriliyor diye algıladım.