Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan anadolu oyuncusu okan anadolu hocası yabanci oyuncular ilk uçakla ülkesine gönderilmeli ciler pusuda mi

Kaan anadolu oyuncusu okan anadolu hocası yabanci oyuncular ilk uçakla ülkesine gönderilmeli ciler pusuda mi
Mauro İcardi uçuyor reis yav :D
FznT8ZrWcAAu78g

Capologynin rakamlari cogunda tutmuyor. Kehrerin haftalik maasi mesela 80 bin pound diyor basin. Fransada senede 4,5-5 arasi aliyordu. 2,6 milyona niye Ingiltereye gitsin?

Michail Antonio icin su kaynaklar var:
6 sene önce 70 bin poundluk sözlesme imzaliyor

Yeni sözlesmesini imzaladan zam yapacaklari haber:
"West Ham are confident of agreeing a new deal with Michail Antonio and plan to reward the forward’s excellent late-season form with a pay rise.

Antonio earns around £70,000 a week, which puts him below West Ham’s highest-paid players."

100 bin haftalik aldigi haber:

"Forwards Michail Antonio and Andriy Yarmolenko are understood to earn in the region of £100,000-per-week inclusive of bonuses."

Spotrac mesela 85 bin diyor.
Ben genelde burayı kontrol ediyorum vergi muhabbetini de gösterdiği için ama sizin paylaştığınız ödemeler ile Capology'nin brüt ödemeleri örtüşüyor gibi. Burada yazana göre de Kehrer de zaten brüt dediğiniz gibi 4.9m€ alıyormuş PSG'den, buradan da şu an brüt 4.8m€ alıyor görünüyor. Benim üstte paylaştığım görseller net maaşlarıydı. Sizin paylaştıklarınız da brüt maaşlar olabilir ki eğer öyleyse zaten Capology'nin verileriyle uyuşuyorlar ♥

Santrafor için kimin ile adımız geçse o ikinci adam olmaz yedek beklemez deniyor. Böyle düşünen futbolcu kendine güvenmiyordur. Forma kimsenin tapulu malı değil kim hak ederse o alır. Bir de kusura bakmayın Galatasaray’ımızın iki değil üç forveti olması lazım. Bu sene 50 den fazla maç oynayacağız hepside kaliteli olmalı

Koca sezona İcardi'ye güvenerek giremeyiz 50-60 maçın max 35inde 40ında oynar İcardi.Yedek forvetin de İcardi ayarında olmasa da onun max 1 tık altında olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt