- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Kaan anadolu oyuncusu okan anadolu hocası yabanci oyuncular ilk uçakla ülkesine gönderilmeli ciler pusuda mi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Mauro İcardi uçuyor reis yavKaan anadolu oyuncusu okan anadolu hocası yabanci oyuncular ilk uçakla ülkesine gönderilmeli ciler pusuda mi![]()
Ben sadece GS ve GSCimbom tweetlerine beğeni atıyorum. Bunlar kısıtlanacak demek ki.Twitter bitti herhalde
@Hasan Çam Hasan reiste böyle reis yavBen sadece GS ve GSCimbom tweetlerine beğeni atıyorum. Bunlar kısıtlanacak demek ki.
Ben genelde burayı kontrol ediyorum vergi muhabbetini de gösterdiği için ama sizin paylaştığınız ödemeler ile Capology'nin brüt ödemeleri örtüşüyor gibi. Burada yazana göre de Kehrer de zaten brüt dediğiniz gibi 4.9m€ alıyormuş PSG'den, buradan da şu an brüt 4.8m€ alıyor görünüyor. Benim üstte paylaştığım görseller net maaşlarıydı. Sizin paylaştıklarınız da brüt maaşlar olabilir ki eğer öyleyse zaten Capology'nin verileriyle uyuşuyorlar ♥Capologynin rakamlari cogunda tutmuyor. Kehrerin haftalik maasi mesela 80 bin pound diyor basin. Fransada senede 4,5-5 arasi aliyordu. 2,6 milyona niye Ingiltereye gitsin?
Michail Antonio icin su kaynaklar var:
6 sene önce 70 bin poundluk sözlesme imzaliyor
![]()
West Ham’s Michail Antonio set to sign contract worth £70,000 a week
Michail Antonio’s impressive performances and interest from Chelsea have prompted West Ham to double the winger’s wageswww.theguardian.com
Yeni sözlesmesini imzaladan zam yapacaklari haber:
"West Ham are confident of agreeing a new deal with Michail Antonio and plan to reward the forward’s excellent late-season form with a pay rise.
Antonio earns around £70,000 a week, which puts him below West Ham’s highest-paid players."
![]()
West Ham confident Michail Antonio will stay and plan pay reward
West Ham are confident of agreeing a new deal with Michail Antonio and plan to reward the forward’s excellent form with a pay risewww.theguardian.com
100 bin haftalik aldigi haber:
"Forwards Michail Antonio and Andriy Yarmolenko are understood to earn in the region of £100,000-per-week inclusive of bonuses."
![]()
West Ham stars 'demand pay rises' after Kurt Zouma fine makes his wages public
West Ham United's treatment of Kurt Zouma this week has reportedly left other players unhappy after they discovered he is the club's top earner on £125,000-per-weekwww.mirror.co.uk
![]()
2026-27 West Ham United F.C. Payroll Table
An updated look at the West Ham United F.C. 2026-27 payroll table, including team totals, retained figures, and complete breakdowns of player salaries, and bonuses.www.spotrac.com
Spotrac mesela 85 bin diyor.
Twitter bitti herhalde
Naber TikTok OrhanAntonio iyi topçu hayırlı olsun.
Twitter bitti herhalde
İyiyim saol da tiktok da hiç işim ol adı hiç indirmedim bile.Naber TikTok Orhan