Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.868
- 2.378
- 1.253
Parades gelirse, Mertens, Oliveria ve Zaniolo da satılmaz ise orta sahaya genç scout transferi dışında bir transfer olmayacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80 kişilik listeyle başlarsan 15'e gelmeden transfer sezonu biterErden Timur Fatih Altaylıya transfer politikamızı net belirtmiş oldu M.Salahı sorunca Altaylı, imkânsız,olurmu öyle şey diyerekten Salahin bütün sözleşme detaylarını dökmüş resmen ,,, eee demekki Salahın şartları bile araştırılmış, dedikleri gibi her mevkii için 80,100 oyuncu listesi var , bize gelme ihtimali olan oyuncuların en klasından başlıyorlar teklife , örn. Icardiii
sıkıntı yok , son gün Romanya hilesini devreye sokarız ))80 kişilik listeyle başlarsan 15'e gelmeden transfer sezonu biter
erden timur hile bilmezsıkıntı yok , son gün Romanya hilesini devreye sokarız ))
Scout transferin yaşlısı oluyor mu rnşParades gelirse, Mertens, Oliveria ve Zaniolo da satılmaz ise orta sahaya genç scout transferi dışında bir transfer olmayacaktır.
evet ?Scout transferin yaşlısı oluyor mu rnş
2-3 saat önce O’nu da yazmıştık.bu flamengoda ki gerson ne lan öyle
herif topçukeretopçu
tam aradığımız 8
offfffffffffff dibim düştü
bu herifin brezilya liginde ne işi var 26 yaşında
erden timur bize gersonu getir
O zaman düzeltiyorum. Sadece scout olsun. Genç derken pekiştirme amaçlı yani.Scout transferin yaşlısı oluyor mu rnş
Ben Icardi'yi özledim.
Depay ve yedek forvet maşallah bu gözler daha neler görecek biz Real Madrid olmuşuz ya, diğer kısım için evet ikinci forvet olarak oynaryedek forvete depayda olur,ihenacho da.depay 2.forvet gibi oynar mı,forvet arkası
Marsilyadan yeni transfer oldu sayılır flamengoya ve yüksek bedelle transfer oldubu flamengoda ki gerson ne lan öyle
herif topçukeretopçu
tam aradığımız 8
offfffffffffff dibim düştü
bu herifin brezilya liginde ne işi var 26 yaşında
erden timur bize gersonu getir
Ben Icardi'yi özledim.
futbolcu ismi yokİnşAllah Salih Özcan’ı istiyoruzdur. Bizde oynamasını çok isterdim.