Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminleri alalım. İlk antrenmanda izinliler hariç kim olmaz?

Benim banko tahminim Gökay Güney. Plase tahminim Alpaslan Öztürk.
Kimler olmazdan çok Morutan - Yusuf Demir bunlar nasıl performans sergileyecekler aşırı merak ediyorum. İkisi de genç umarım kazanabiliriz.

evetttt hazır mısınız
200.webp

bence erden timurun bütün bu yalanlamaları taktik.ciddi şekilde ilgilendiğimiz isimler olabilir taraftarı heycanladıracak ama içlerinden bikaç tanesini(icardi dahil,sponsor)ile çözme ugrası olabilir.ve iş medyaya yansıdıgında fiyatlar artabilir.işimizi bozmak isteyen bit yavsak cıkabilir.taraftarın hebele hübele instagram saldırmasından ötürü bile dezavantaj olabilir.ayrıca bonservis vereceksek torreriradaki gibi beklemeyi tercih edebilir (1 ay sonra 15 milyondan 6ya düştü bonservisi )

isin icardi tarafında arabistan mevzusunu da abartarak anlattı.çünkü eminimki cebimizden mümkün oldugunca az para cıkartmak isteyecek.o yüzden de sürekli sponsorları dillerinden düşürmediler.icardinin tatiline ek olarak+bizimde bu işi sponsorla baglamak isteyişimiz transferi uzatıyor.

kısaca bunlar

akrepler sessiz ama derinden ilerler arkadaşlar.erden timur sinsi ve kurnaz.haftaya hoş süprizler yapsa kim sasırır?sampiyonlar ligi için bu kadro yetmez diyosa,geregini yapar.guvenmeyi seçiyorum

akrepler sessiz ama derinden ilerler arkadaşlar.erden timur sinsi ve kurnaz.haftaya hoş süprizler yapsa kim sasırır?sampiyonlar ligi için bu kadro yetmez diyosa,geregini yapar.guvenmeyi seçiyorum

yok sergen yok senin kehanetin çıkacak be bu tdönemi erden timur büyük sıçacak
kehanetin tutacak sergen
yaktın gsyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt