- 12 Şubat 2010
- 4.471
- 1.093
- 1.563
Tahminleri alalım. İlk antrenmanda izinliler hariç kim olmaz?
Benim banko tahminim Gökay Güney. Plase tahminim Alpaslan Öztürk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimler olmazdan çok Morutan - Yusuf Demir bunlar nasıl performans sergileyecekler aşırı merak ediyorum. İkisi de genç umarım kazanabiliriz.Tahminleri alalım. İlk antrenmanda izinliler hariç kim olmaz?
Geri dönüşüme mi?evetttt hazır mısınız
![]()
evetttt hazır mısınız
![]()
Sen niye bu kadar çabuk döndün?Geri dönüşüme mi?
Bir akrep olarak onaylıyorum.akrepler sessiz ama derinden ilerler arkadaşlar.erden timur sinsi ve kurnaz.haftaya hoş süprizler yapsa kim sasırır?sampiyonlar ligi için bu kadro yetmez diyosa,geregini yapar.guvenmeyi seçiyorum
akrepler sessiz ama derinden ilerler arkadaşlar.erden timur sinsi ve kurnaz.haftaya hoş süprizler yapsa kim sasırır?sampiyonlar ligi için bu kadro yetmez diyosa,geregini yapar.guvenmeyi seçiyorum
kaç kasımsınBir akrep olarak onaylıyorum.
Bilmem.
erden timurun tahmini transfer listesini koydum 5 gun önce.ordan 3 kişi gelir netyok sergen yok senin kehanetin çıkacak be bu tdönemi erden timur büyük sıçacak
kehanetin tutacak sergen
yaktın gsyi
hatırlamak istemediğimiz Gedson Rize mevzusu var birdeSüleyman’ın bir Serdar Aziz mevzusunu bildiğini gördüm. Onda da kolpadır demiştim dumur oldum.
erden timurun tahmini transfer listesini koydum 5 gun önce.ordan 3 kişi gelir net
Ekim sonukaç kasımsın
sende sonbaharda bi kız bulursun o zaman,vasfi gibi arada sırada girersin forumaEkim sonu