- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
yeni twitter hesabı actım 10 tane daha acacagım yedek olarak
bende 50 hesap var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni twitter hesabı actım 10 tane daha acacagım yedek olarak
De get hemşehrim, böyle saçmalık mı olur yav?!..Mod olduğunu unuttun, eski 'troll' kimliğine büründün galiba?!..genduzi ile kafa kafaya takasa varsalar okeyım
teklifim gecerlidir neresi absürttürDe get hemşehrim, böyle saçmalık mı olur yav?!..Mod olduğunu unuttun, eski 'troll' kimliğine büründün galiba?!..
Keşke bende 5-6 sene önceye gidebilsem. Yaşlandık be Orhan24,5.benim ilk üyeliğim 2010 eylüldü hatta.o zaman hasta oldugum için abim aldı üyeliğimi,abim ve kuzenim yazdı bazı zamanlar.ergence yazdıgım yorumları da ben yazdım haliyle.cocukca yorumlar için sorry.kuzenimde foruma üye olacaktı ama senden takılyom,bosver dediydi o vakitler
Müldür'e iş yapacak oyuncu gözüyle bakıp Berkan, Barış, Yunus, Kazımcan, Kaan Ayhan gibi oyunculara bakmamak biraz komik olmuş.müldür iyi ve potansiyelli oyuncu üstelik genc bilmeden biraz gereksiz yere sallanıyor
adamın ayak bilegi kırıldı sezonu kapatmıştı,şikeciler ferdiyi alırkende çok laf ediliyordu şimdi fark yaratıyor
bizde ise iş yapacak sadece 2 yerlı oyuncu var okadar ve hala müldürü fener alsın denıyor cidden kafalar müthiş
Nicola olan mı?Truth social da pepe diyorlar
evetNicola olan mı?
Ben gelsin isterim ama ne rashica kadar defansa yardım eder ne de zani kadar skor katkısı verir.
Tamamen absürt!!..teklifim gecerlidir neresi absürttür