Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1688252983955.webp

24,5.benim ilk üyeliğim 2010 eylüldü hatta.o zaman hasta oldugum için abim aldı üyeliğimi,abim ve kuzenim yazdı bazı zamanlar.ergence yazdıgım yorumları da ben yazdım haliyle.cocukca yorumlar için sorry.kuzenimde foruma üye olacaktı ama senden takılyom,bosver dediydi o vakitler
Keşke bende 5-6 sene önceye gidebilsem. Yaşlandık be Orhan

müldür iyi ve potansiyelli oyuncu üstelik genc bilmeden biraz gereksiz yere sallanıyor

adamın ayak bilegi kırıldı sezonu kapatmıştı,şikeciler ferdiyi alırkende çok laf ediliyordu şimdi fark yaratıyor

bizde ise iş yapacak sadece 2 yerlı oyuncu var okadar ve hala müldürü fener alsın denıyor cidden kafalar müthiş
Müldür'e iş yapacak oyuncu gözüyle bakıp Berkan, Barış, Yunus, Kazımcan, Kaan Ayhan gibi oyunculara bakmamak biraz komik olmuş.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mertens, oliviera ve kazımcan pozisyonları dışındaki tüm pozisyonlar için adı geçen oyuncular, elimizdekilerden daha iyiymiş gibi gelmiyor.

sanki kalan 8 pozisyonda dünyanın en iyi oyuncuları bizdeymiş gibi geliyor bana anasını satayım :dd

teklifim gecerlidir neresi absürttür
Tamamen absürt!!..

Paredes, çok daha ihtiyaç duyulan profilde bir oyuncu ve sıradan bir futbolcu maliyetine alınma ihtimali giderek kuvvetlenirken, o Arap bozmasına 20 milyon değer biçtiğimiz adamı mı harcayalım diyorsun yani?!..

Normal bir üye için bile trollüğün sınırlarını zorluyorsun; modluğun çok sürmeyecek gibi. Umurumda değil hani de yeri gelmişken değinme ihtiyacı hissettim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt