Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
sane kane mane mi izlicez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen herkes o maçı hatırlıyorum çünkü tek iyi oynayan o olmuştu.Euro 21'de kopmuş bir Galler maçında iyi oynamıştı. Başka da iyi maçını hatırlamıyom milli takımda
Stad sponsporu, göğüs sponsporu vb.sponsporluk anlaşmaları imzaliyorsak bunun nedeni markaların bize güvenmesi.Cunku dünya çapında oyunculardan oluşan kadro kurulduğunu biliyorlar.Zaniolo Torreira İcardi bu tarz transferlerin devam edeceği belli olan birşey.Biz bu kafayla nasıl büyük kulüp olacağız? Bulduk bir tane genç yıldız, elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım kaçırmamak için. Adam zaten ömrünün sonuna kadar bizimle kalmayacak, ama bir sezon daha kalsa ve şampiyonlar ligi görse, oradan gideceği büyük kulüplere gitse, biz de deriz ki bak Zaniolo bizden geçip buralara geldi. Bu da diğer genç yıldız fırsatları karşımıza çıktığında elimizi güçlendiren bir durum olur. Bu yaz dönemi giderse, adımız hülleciye çıkacak. Avrupa hedefleri olan bir kulüpsek ve kupa getirmek istiyorsak, Zaniolo ve benzeri oyuncular gelmeli ve katkı verdikten sonra büyük rakamlara gitmeli.
Jesus Icardi’yi isterse bazı üyelerimizle yollarımız ayrılmak zorunda kalacak.
Bilemiyorum ama sponsor konusunda dogru bilgi verdi, direk baskanla falan konusmus 1 organizasyondaLevent reisin sinirlendiğinde kızaran suratını severim ama tam bir kolpacı
kamada buraya gelmezKamada
Bamba
Dembele
Serbest hala. Kaliteli diyebileceğimiz diğer topçular kendine hep kulüp bulmuş.
Mertens, Mata ve Gomis yaptığımız son bonservissiz transferler. Ortak noktaları +34 yaş olmaları.
Bu oyuncuların abartılı maaş beklentileri varsa Araplar devreye girebilir.
Luyindama'dan sonra afrikalı stoper alacağımızı sanmıyorumkamada buraya gelmez
bamba gelebilir ama ona da yer açmak lazım o yüzden zor
en mantıklısı dembele
stoper için de amartey vs var