- 18 Mayıs 2011
- 53.565
- 57.618
- 4.613
tanimiyorumGenç potansiyel biri lazım yerine Gomez filan vardı nerdeydi o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tanimiyorumGenç potansiyel biri lazım yerine Gomez filan vardı nerdeydi o
Bende tanımıyorum tesekkurederimtanimiyorum
10 çekilir satılacak olsa 7-8e verilir. Norwichte aynı rakamları istyor bencerashica bizim bonservisli oyuncumuz olsa ve aynı kalitede ve performansta oynasa 3-4 milyona verir misiniz?
Sözünde durmalı katılıyorumErden Timur elindeki belgeleri açıkla
11 gole katkısı var skor anlamında katkısı az değil.Rashica ortalama bir oyuncu. Skor anlaminda katkısı az kaldı. Defansif anlamda iyi ama kulübü muhtemelen iyi bonservis istiyor. Ben çıkılması taraftarı değilim. Zaniolo kalacaksa 11 zaniolo olacak şekilde yedeğe biri alinmali. Yedek için de yüksek bonservisi gerek yok. 4-5 civarında bitiyorsa biter yoksa çok çıkmamak lazim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü oyuncu değil ama 10 civarı para da ciddi bir bonservis. Kulübü taraftar sevdi diye indirim yapmıyor sanırım. Zaniolo kalacaksa 11e girmeli artık. Sağ açık zaniolo olmalı, ciddi bir yatırım yaptık. Sezon uzun 1 kanat daha alınir mutlaka. Fırsat hamlesi de çıkabilir karşımıza.11 gole katkısı var skor anlamında katkısı az değil.
Dönmeyipde napacak? Sözlesmeli oyuncusuMilot Rashica, Norwich'e döneceğini doğruladı. (Besim Dina - Oxygen Show)
"Galatasaray ile anlaştım, gittim, çok mutlu oldum, üzerime düşeni yaptım. Şimdi her şey yolunda"
10 civarına alınacağını sanmıyorum 5 civarına bitecek bence.Kötü oyuncu değil ama 10 civarı para da ciddi bir bonservis. Kulübü taraftar sevdi diye indirim yapmıyor sanırım. Zaniolo kalacaksa 11e girmeli artık. Sağ açık zaniolo olmalı, ciddi bir yatırım yaptık. Sezon uzun 1 kanat daha alınir mutlaka. Fırsat hamlesi de çıkabilir karşımıza.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle ise zaten alinsin.10 civarına alınacağını sanmıyorum 5 civarına bitecek bence.