Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica ortalama bir oyuncu. Skor anlaminda katkısı az kaldı. Defansif anlamda iyi ama kulübü muhtemelen iyi bonservis istiyor. Ben çıkılması taraftarı değilim. Zaniolo kalacaksa 11 zaniolo olacak şekilde yedeğe biri alinmali. Yedek için de yüksek bonservisi gerek yok. 4-5 civarında bitiyorsa biter yoksa çok çıkmamak lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 gole katkısı var skor anlamında katkısı az değil.

11 gole katkısı var skor anlamında katkısı az değil.
Kötü oyuncu değil ama 10 civarı para da ciddi bir bonservis. Kulübü taraftar sevdi diye indirim yapmıyor sanırım. Zaniolo kalacaksa 11e girmeli artık. Sağ açık zaniolo olmalı, ciddi bir yatırım yaptık. Sezon uzun 1 kanat daha alınir mutlaka. Fırsat hamlesi de çıkabilir karşımıza.

Herkes son maçlarda oliviera mertense salladı ama en kotulerden biride bu rashiscaydi bir sürü top kayiplari yapıyordu.defansa çok katkı yaptigi için beğenildi eyvallah. Barışı oynatsan o da gelip defansa çok yardımı oldu. O paralar rashiscayla verilmez diyorum. Hicbirsey yapmadi demedim ki.

Sen Avrupa'dan dönünce ligde 3 topta filan gol atman lazım rakip defansı arkaya kosuslarda dağıtacak kanat lazım

Saga pas sola pasla burda herkes bir eziyet ceker yine. Hele parades gelirse o topları atacak adam bu profile

Kötü oyuncu değil ama 10 civarı para da ciddi bir bonservis. Kulübü taraftar sevdi diye indirim yapmıyor sanırım. Zaniolo kalacaksa 11e girmeli artık. Sağ açık zaniolo olmalı, ciddi bir yatırım yaptık. Sezon uzun 1 kanat daha alınir mutlaka. Fırsat hamlesi de çıkabilir karşımıza.

10 civarına alınacağını sanmıyorum 5 civarına bitecek bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt