Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.180
- 21.137
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konuda hem fikirim ama alacak takim suanki durumuna göre değerlendirir.Yoksa suanda 2.5 normal satılırsa geri alma maddesi felanda konabilir.Bizde maça çıksa 10milyon eurodan başlar.Bence Emin'in potansiyel Ozan Kabak'dan aşağıda değil.Fizik olarak güçlenmesi lazım sadece.Pas kalitesi,top tekniği Nelsonun falan çok üzerinde.Gelişimi doğru planlanırsa 1-2 sene içerisinde net 11 oyuncusu olur.
Baskan bile duyumda patliyorBaşkan iki futbolcuda işlem tamam diyeli 10 gün oldu, ortadaki tek transfer kiralıktan takıma dönenler, şaka gibi![]()
Cok komikzalgris maçı XI;
günay
alpaslan luyindama ross gökay
morutan cicaldau taylan emre.k
ogulcan martens (c)
Aynen cok iyi transfer olur ama ihtimal vermiyorum pek.Sabitzer tinercilere düşmez de öyle bir ihtimal varsa direk çökmek lazım.Box to boxun kralı bu adam Torreiranın yanına Parades'den daha iyi olur.
Diyelim ki Matias Ross bize gelirken u-21 Danimarka oyuncusu ve takımında full oynayan bir şekilde geldi ve neredeyse bedavaya geldi.Emin hiç oynamadan daha fazla etmez burda geri alma maddesi koyarak göndermek en doğrusu olur çünkü biz oynatmayiz orası belli.Bu piyasada genç oyuncuya verilir..
Ross'un kulübünün sıkıntıları var diye ucuza gönderdiler ama ben Emin'in kalmasını veya kiralık olarak gitmesibi isterim.Kaan AYhan'a rotasyonda hiçgüvenilmez.Geçen sene bizi Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendirdi az daha Süper Lig maçlarında da oynasaydı şampiyon dahi olamazdık..Diyelim ki Matias Ross bize gelirken u-21 Danimarka oyuncusu ve takımında full oynayan bir şekilde geldi ve neredeyse bedavaya geldi.Emin hiç oynamadan daha fazla etmez burda geri alma maddesi koyarak göndermek en doğrusu olur çünkü biz oynatmayiz orası belli.
Benim kendi düşüncem de oynaması dan yana ama bizim ülkede guvenilmiyor mesela Hamza Akman da çok yetenekli gidip Kaan Ayhan Lara felan para verileceğine kaliteli yabancılara verilip Kerem Barış Yunus gibi yerli oyuncuların arkasından Hamza Baran Aksaka Emin gibi oyuncuların yerli rotasyonunda olmasını tercih ederim.Ross'un kulübünün sıkıntıları var diye ucuza gönderdiler ama ben Emin'in kalmasını veya kiralık olarak gitmesibi isterim.Kaan AYhan'a rotasyonda hiçgüvenilmez.Geçen sene bizi Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendirdi az daha Süper Lig maçlarında da oynasaydı şampiyon dahi olamazdık..