Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda ben rahatım.Geçen sene 13. olan takıma yapılan transferler ortada.Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde olma ihitimalimizden dolayı transferler gecikebilir.Hem de alacağımız oyuncular hep konuşulan isimler zor transferlerler.Öyle kolay kolay transferi çözülecek oyuncular değil.Dursun başkana ve Erden başkana güvenelim..
Fyf5o4ZWAAEkA_p

Vallaha yönetimin yapması gereken en önemli kısım sağlam menajer vasıtası ile takımda dusunmedigimiz kişileri bonservis kazandıracak şekilde göndermek olmalı. Bonservis geliri için as kadroya mümkün olduğunca dokunmamaya çalışmalıyız. Nelson icin ayrı parantez açmak lazım. Oyuncuya bir söz verilmiş sanırım.
hocam haber paylaşır mısınız

Galatasaray transfer görüşmelerine yoğun bir şekilde devam ediyor. 10-15 gün içerisinde her hangi bir transferin sonuçlanması beklenmiyor. Bu süreçte istenilen noktaya gelinirse en fazla bir, çok çok büyük bir sürpriz olursa da ikinci isim açıklanabilir. Her gün “anlaşma sağlandı” şeklindeki haberlere itibar etmeyiniz. Bu yaklaşım pazarlık aşamasında olan kulübümüzün masada elini zayıflatıyor.

- Terimsports

Kisaca yani en az 2 hafta daha olum sessizlik
Güzel planli bir yol izleniyor,demekki satis olmadan kurus yok bizde

Transfer konusunda ben rahatım.Geçen sene 13. olan takıma yapılan transferler ortada.Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde olma ihitimalimizden dolayı transferler gecikebilir.Hem de alacağımız oyuncular hep konuşulan isimler zor transferlerler.Öyle kolay kolay transferi çözülecek oyuncular değil.Dursun başkana ve Erden başkana güvenelim..
Fyf5o4ZWAAEkA_p
ya sanki bana konyaspor'a transfer yapmışlar gibi konuşmayın. Sonuç olarak İstanbul'a ve Galatasaray'a geliyorlar. Bırakın bu arabesk demagojik ayakları

Galatasaray transfer görüşmelerine yoğun bir şekilde devam ediyor. 10-15 gün içerisinde her hangi bir transferin sonuçlanması beklenmiyor. Bu süreçte istenilen noktaya gelinirse en fazla bir, çok çok büyük bir sürpriz olursa da ikinci isim açıklanabilir. Her gün “anlaşma sağlandı” şeklindeki haberlere itibar etmeyiniz. Bu yaklaşım pazarlık aşamasında olan kulübümüzün masada elini zayıflatıyor.

- Terimsports

Kisaca yani en az 2 hafta daha olum sessizlik
Bu ne saçma bir haberciliktir. Birşey beklenmiyor ama olabilir de diye haber mi yapılır. Her türlü açık kapıyı bırakıp sadece yazmak için yazıyorlar. Bu haberciliği ben de yaparım. Hiçbirinin bir şey bildiği yok. Oturdukları yerden etkileşim kasıyorlar

Arkadaslar

Daha en az 2 hafta birsey yok

bosuna beklemeyelim

ya sanki bana konyaspor'a transfer yapmışlar gibi konuşmayın. Sonuç olarak İstanbul'a ve Galatasaray'a geliyorlar. Bırakın bu arabesk demagojik ayakları
Avrupa'da olmayan 1 takıma İcardi-Torreira-Mertens-Oliveira gibi futbolcuları getiremezsin.Bunlar birer transfer başarısıdır..

1 Muslera
2 Nelson
3 Luyindama
4 Boey
5 Dubois
6 Torreira
7 Sergio
8 Midsjo
9 Mertens
10 Cicaldao
11 Morutan
12 Zaniolo
13 Ross

An itibariyle 13 yabancimiz mevcut. Luyindama cikarsa 12. Icardi ve yedek santrafor ile birlikte 14 oluyoruz. 14 yabanci olduktan sonra da kimse gitmeden yerine adam alamiyoruz. Topun agzinda olanlar cicaldao ve ross olur en basta, teklif olursa midsji olur daha sonra. Yorumunuz var mi?

1 Muslera
2 Nelson
3 Luyindama
4 Boey
5 Dubois
6 Torreira
7 Sergio
8 Midsjo
9 Mertens
10 Cicaldao
11 Morutan
12 Zaniolo
13 Ross

An itibariyle 13 yabancimiz mevcut. Luyindama cikarsa 12. Icardi ve yedek santrafor ile birlikte 14 oluyoruz. 14 yabanci olduktan sonra da kimse gitmeden yerine adam alamiyoruz. Topun agzinda olanlar cicaldao ve ross olur en basta, teklif olursa midsji olur daha sonra. Yorumunuz var mi?
Ek olarak ben dubois in takımdan ayrılabileceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt