Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin' in, rakip takım kanattan hücum girişiminde bulunduğu sırada sergilediği 'avel' sekanslar geliyor aklıma ve yaşı stoper mevkii için çok genç olmasa 'bundan olmaz' derdim. Ancak henüz 20 yaşında olduğunu hesaba katınca kararsız kalıyorum. En iyisi kiraya göndermek; yabancı kulüp olmazsa, 1. Lig değil Süper Lig takımı olmalı ama...

Serhat Ulueren 16 temmuzu bekleyin diyordu. Bugun de herkes 2 hafta transfer olmaz diyor. Galiba Gurcan'in dedikleri dogru. Limit arttirilmasini bekleyecegiz

Daha Metehan Baltaci ve Ali Yesilyurt var, hazir teklif gelmisken Emin’in onunu acmak lazim.

Emin' in, rakip takım kanattan hücum girişiminde bulunduğu sırada sergilediği 'avel' sekanslar geliyor aklıma ve yaşı stoper mevkii için çok genç olmasa 'bundan olmaz' derdim. Ancak henüz 20 yaşında olduğunu hesaba katınca kararsız kalıyorum. En iyisi kiraya göndermek; yabancı kulüp olmazsa, 1. Lig değil Süper Lig takımı olmalı ama...

emin ile ilgili kendi izlemimim gerçekten bu çocuktan olmaz yönünde

ama değer verdiğim bazı spor yorumcuları kendisini beğeniyor

bu yüzden kararsız kalıyorum

Muhammet demire bile birkaç kere çarptı düştü

geçen sezonu oynayarak geçirmesi gerekiyordu şu an asla gs 3. stoperi dahi olamaz
King de ilk Kadıköy maçında Abdülkerim'e bir omuz koyduğunda Abdül uçuşa geçmişti. Aynı King'e karşı Boey adamı perişan etmişti. Tek bir pozisyona göre yorum yapmak sağlıklı değil bence.

Muhammet ikili mücadelelerde güçlü bir forvet bence. Emin daha toy olduğu için pek şey etmemek lazım.

Öte yandan Emin de bizim duran toplarda rakiplere üstünlük kuruyordu vs. Emin bence boş topçu değil, sadece doğru işlenmesi gerek.

Galatasaray iki transferde imza aşamasına geldi 😉 Via : @Feramuz Kayalar
20230629_143308.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt