Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.637
- 4.512
- 1.328
Turki vatandaşlara da böyle hal tanınmış, bence çok sacma bir kural ama faydalanmak lazımeldor nasıl yerli oluyo ya
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turki vatandaşlara da böyle hal tanınmış, bence çok sacma bir kural ama faydalanmak lazımeldor nasıl yerli oluyo ya
Bu çocuk Galatasaraylı çıkarsa şaşırmam ben
Emin' in, rakip takım kanattan hücum girişiminde bulunduğu sırada sergilediği 'avel' sekanslar geliyor aklıma ve yaşı stoper mevkii için çok genç olmasa 'bundan olmaz' derdim. Ancak henüz 20 yaşında olduğunu hesaba katınca kararsız kalıyorum. En iyisi kiraya göndermek; yabancı kulüp olmazsa, 1. Lig değil Süper Lig takımı olmalı ama...
@Gökhan Sancak bayrağı Emre'ye mi verdinmelikeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
Duyumcularin kralı sonunda vermiş alevi.Galatasaray iki transferde imza aşamasına geldiVia : @Feramuz Kayalar
Duyumcularin kralı sonunda vermiş alevi.
King de ilk Kadıköy maçında Abdülkerim'e bir omuz koyduğunda Abdül uçuşa geçmişti. Aynı King'e karşı Boey adamı perişan etmişti. Tek bir pozisyona göre yorum yapmak sağlıklı değil bence.Muhammet demire bile birkaç kere çarptı düştü
geçen sezonu oynayarak geçirmesi gerekiyordu şu an asla gs 3. stoperi dahi olamaz
Galatasaray iki transferde imza aşamasına geldiVia : @Feramuz Kayalar
Bu eksi tarafı artı taraflarına niye bakmıyorsunuz?Muhammet demire bile birkaç kere çarptı düştü
geçen sezonu oynayarak geçirmesi gerekiyordu şu an asla gs 3. stoperi dahi olamaz