- 27 Ocak 2010
- 132.147
- 97.169
- 5.488
nayir zu fb
amartey zu bjk
amartey zu bjk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye 15 atıyor yav Murat.Oğulcan Çağlayan'ın da kariyeri Umut Nayir'e benzer.Oğulcan'ı da 1 kulüp alsa ve düzenli oynasa o da 15 tane gol atar.Biz de Barış Alper Yılmaz gibi yedek oyuncu varken Umut'un alınması çok gereksiz olurdu bence..
Amartey 32-33 vardır heralde yaşınayir zu fb
amartey zu bjk
@Keramettin TANRIVERDİ güzel bir isim koy da bahtımız açılsınYine isimi mi ortaya koymanın vakti geldi gibi geçen sefer liboş olduğumda 2 transfer getirmiştim yine koyabilirim bu durgunluğu bozmak adına.
De bruyne herhaldeNeymar olmayan ama Neymar ayarinda olan 10 numara kim
Totemin işlemesi için Zalgris maçında yeni bir transferimiz olmaz kampta transfer falan yapmayız demem gerekiyor.@Keramettin TANRIVERDİ güzel bir isim koy da bahtımız açılsın
Şöyle transferleri biz niye yapamıyoruz anlamıyorum!nayir zu fb
amartey zu bjk
2011 süper kupası neden oynanmadı? Ş ligine neden Trabzonspor katıldı? M aydınlar neden istifa etti? Ligin şampiyonuna neden play-off oynatıldı beşiktaş t kupasını neden iade etti? 59 öncesi için toplantı yapacak TFF çakma yıldızları değil bunları çözmeli.
Bizde de düzenli oynadığı maçlarda takıma iyi katkılar vermişti.Görüşüne saygı duyarım reis ama Süper Lig'den 1 takım Oğulcan'a da şans verse atabilir diye düşünüyom.Hem Umut'un attığı goller arasında 5 tanesi de penaltıdan.Bu da o şekil 1 istatistik yapabilir gibi geliyo bana..Nereye 15 atıyor yav Murat.
50 haftalık lig olsa bile 10 gol atma ihtimali dahi yok bence. Hem kanat hem forvet için çok yetersiz. PTT'de dahi tutunamayan bir adam sonuçta. Yaz kampına çağrılması bile hata bence.
Umut Oğulcan'dan kat kat daha iyi.
1, 2 yaş çok önemli 2 sene önce ki Ronaldo ile şimdi ki ronaldo arasında bile çok büyük fark var.Eee? 1-2 yaş buyuk diye nolmus yani? Wegorstu alip kullanip geri satabilecekmiyiz? Yok
Amartey iyi transfer bu arada