Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.199
- 35.255
- 3.758
amartey stoperde kötü oyuncu orjinali önlibero ama çaglar kadro dısı kalınca mecbur stoper oynattılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numaraydı zatensiyahi stoper olmaz
O gun canli yayinda "maalesef iddialar ciddi ve somut kararlar ortada. En dogrusu 1 sene gidip kumede oynayip aklanip gelmek" diyen kisi ile bugun bu aciklamayi yayimlatan "baskan" ayni kisilerdir. Hani unutan varsa diye.
Ikisi de çöpİcardinin arkasına sörloth mu wegorst mu? Maliyet aynı diye düşünelim
İcardinin arkasına sörloth mu wegorst mu? Maliyet aynı diye düşünelim
Ilk parladigi dönemler parcalida izlemeyi cok istemistim.amartey stoperde kötü oyuncu orjinali önlibero ama çaglar kadro dısı kalınca mecbur stoper oynattılar
Sakatlık geçmişi çok feci diye biliyorumAmartey iyi transfer bu arada
yok ya yaprak kimildamiyor1 kıvılcım cakacaksa acalım
Bunların taraftarını geçtim, buna inanan bizim sözde taraftarımız bile var halen.
Bertuğ Yıldırım
Oglen birisi yazmisti. X futbolcuyu ilk bu soylemis.Reis neymar ayarı 10 numara yazısından güveniilir olmadığı ortada değilmi.
Zaten 3 - 4 kisi var. Dybala, Felix, Griezmann filan.Dybala Neymar ayarinda mi rengim ?
Gözdün düşmüştür o yüzden maliyeti azdır dedim 3m + pay verilir. Fazlası kurtarmaz. Taylan Mls yapacakmış oradan bir para gelir o para ile + takas ile alınabilir. Yine Emin'i satacağız yüksek ihtimal ki önünü açmak gerek alt yapıdan Ali Yeşilyurt gibi bir genco daha geliyor ki çok iyi fiziği var ve alt yapıda bir kaç maçında gördüğüm Emin'den daha sert oynayan biri.Onun için 5m€ istiyorlarmış. 1-2 oyuncu takas yapip fiyati indirebiliriz heralde.