Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardinin arkasına sörloth mu wegorst mu? Maliyet aynı diye düşünelim

O gun canli yayinda "maalesef iddialar ciddi ve somut kararlar ortada. En dogrusu 1 sene gidip kumede oynayip aklanip gelmek" diyen kisi ile bugun bu aciklamayi yayimlatan "baskan" ayni kisilerdir. Hani unutan varsa diye.

Bunların taraftarını geçtim, buna inanan bizim sözde taraftarımız bile var halen.

Bunların taraftarını geçtim, buna inanan bizim sözde taraftarımız bile var halen.

O zamanlarda vardi neler cektim ben renkdas. Bunlar aslinda biliniyordu. Bakin biliniyordu. A. Yildirim denilen adam bildigin kendi duzenini kurmustu. Hakemleri belirlerdi, hakem doverdi, odalarini basarlardi. Erman Toroglu'nu begenmedigi icin kovdurttu LigTV'den hatirlayin. Cakar'in kursunlanmasi ve tehdit edilmesi baska ornektir kendisi ile ilgisi olmayabilir doneme ornek amacli soylemek istedim (medya yonetimi)... Daha niceleri. Zaten tapelerde de var hep, kizan soven kisi kendisi. Hepsi korkuyordu adam ne hikmetse. Iste parayi basip satin almis, herkes domino duzeninde. Bugun malum ortamda oldugu gibi. Gunun sonunda, Turk Polis'inin calismalari ile ki bu calisma 1 sene civari surmustur aslinda amaci baskadir ancak is kara para, tehditler, mac satin almalar, oyuncu tehdit etmelere ve buyuk paralara dayaninca ortaya cikarildi. Haa ortaya cikarilmasi baska sebepledir, kumpasdir bunu anlarim ancak bu yapilanlari degistirmiyor, suc ortada. CAS ve UEFA ve hatta FIFA onaylamistir bunu.

Bertuğ Yıldırım ve David Jurasek'i alsak geri kalan transferler için oyuncu satışı ve İcardi'nin durumu beklenebilir diye düşünüyorum.

daha 1 ay bile gecmeden 2 tane içi geçmiş transfere istifa koç yerıne büyük başkan diyen camianın taraftarı hertürlü başarısızlıga müstehaktır çok çok iyi kadro kursalar dahi

Bertuğ sözleşmesinin son senesine giriyor bizim futbolcularla da iyi anlaşıyor yolu bize düşeceğini düşünüyorum hele ki Okan hocamızın elinde forvetler tam bir canavara dönüşüyor yollar kesişecektir ya şimdi ya seneye bedavaya...

Onun için 5m€ istiyorlarmış. 1-2 oyuncu takas yapip fiyati indirebiliriz heralde.
Gözdün düşmüştür o yüzden maliyeti azdır dedim 3m + pay verilir. Fazlası kurtarmaz. Taylan Mls yapacakmış oradan bir para gelir o para ile + takas ile alınabilir. Yine Emin'i satacağız yüksek ihtimal ki önünü açmak gerek alt yapıdan Ali Yeşilyurt gibi bir genco daha geliyor ki çok iyi fiziği var ve alt yapıda bir kaç maçında gördüğüm Emin'den daha sert oynayan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt